Ana SayfaHaberlerAyşe Ateş’ten "suikasttan 5 ay sonra dört daire aldı" iddiasına cevap: “Bana...

Ayşe Ateş’ten “suikasttan 5 ay sonra dört daire aldı” iddiasına cevap: “Bana şimdi de gayrimenkul şirketi kurdurmuşlar”

Akit gazetesi ile iktidara yakın bazı sosyal medya hesapları, Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in suikasttan 5 ay sonra Ankara’da 4 daire aldığı haberleri yaptı. Ayşe Ateş, “Sinan’a açtıkları zeytinyağı fabrikasını kapatmışlar, onun yerine bana gayrimenkul şirketi kurmuşlar. Vergi rekortmenliğine doğru gidiyor gibiyim. Haydi, hayırlısı.” Sinan Ateş döneminde Ülkü Ocakları genel sekreterliği yapan Ömer Çağrı Özdemir, aileden aldığı bilgilere dayanarak dairelerle ilgili açıklama yaptı: “Rahmetlinin Ankara merkezindeki tek evi ve Gölbaşı'nda dört ortak yıllar önce aldığımız arsa satılıp, yatırımlık topraktan 4 küçük daire alındı. Evi sattık çünkü bazı namussuzlar evlerin resimlerini, videolarını çekip katillere yolluyorlar.”

Akit Gazetesi ile iktidara ve MHP’ye yakın bazı sosyal medya hesapları, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’in, suikasttan 5 ay sonra Ankara’da 4 daire satın aldığı haberlerini yapmıştı.

Ayşe Ateş, haberlere tepki gösterdi:

“Sinan’ı katlettikten sonra Sinan’a açtıkları zeytinyağı fabrikasını kapatmışlar, onun yerine bana gayrimenkul şirketi kurmuşlar. Vergi rekortmenliğine doğru gidiyor gibiyim. Haydi, hayırlısı.”

Sinan Ateş’in Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı döneminde Ülkü Ocakları Genel Sekreteri olarak görev yapan, Ateş’in yakın dostu Ömer Çağrı Özdemir de, Ateş ailesinin verdiği bilgilere dayandırarak X hesabından dairelerin satın alınmasıyla ilgili bilgi verdi ve kişisel verilerin ihlaliyle ilgili suç duyurusunda bulunulacağını duyurdu:

“Uzun süren araştırmalar sonucunda ve büyük ihtimalle kişisel verileri koruma kanununu devletteki uzantıları marifetiyle ihlal etmek suretiyle Çubuk’ta alınmış 4 daireyi dillerine doladılar. Hem de çok gözde lokasyonmuş Çubuk. Bunu da öğrendik.

Evet KATİLLER, rahmetlinin Ankara merkezindeki tek evi ve Gölbaşı’nda dört ortak yıllar önce aldığımız arsa satılıp, yatırımlık topraktan 4 küçük daire alındı.

Evi sattık çünkü bazı namussuzlar evlerin resimlerini, videolarını çekip katillere yolluyorlar. Sizin gibi haramzade olmadığımız için yetimler için elden gelen bu oldu. Gidip evlerin resimlerini çekip KATİLLERE göndermeyin boşuna. Bizden kimse orada oturmayacak.

Tapu kayıtları, adres bilgileri vb. kişisel verileri katillere, azmettiricilere ulaştıran kamu görevlileri hususunda, özel hayatın gizliliği ve korunması hakkı kapsamında kişisel verilerin korunmasının ihlali çerçevesinde gerekli suç duyurularını da avukatlarımız yapacak. Bilginize.”

Özdemir, 6 Mayıs’ta Ayşe Ateş’le birlikte CHP lideri Özgür Özel’le görüşmüştü.

- Advertisment -