Ana SayfaDış HaberTrump'tan suikaste uğradığı alanda ikinci miting: Elon Musk da katılacak

Trump’tan suikaste uğradığı alanda ikinci miting: Elon Musk da katılacak

Donald Trump, Pensilvanya'da, 13 Temmuz’da suikast girişimine uğradığı alanda tekrar bir seçim mitingini yapacak. Yarın yapılacak Mitinge Elon Musk da katılacak.

Cumhuriyetçi Parti’nin resmi internet sitesinde paylaşılan açıklamaya göre Donald Trump suikast girişimine uğradığı alanda bir miting daha yapacak. 5 Ekim’de Pensilvanya’nın Butler bölgesinde yapılacak mitinge Tesla ve X’in sahibi Elon Musk da katılacak. Musk X hesabından Trump’ın mitingi duyurduğu gönderisini alıntılayarak “Destek için orada olacağım” dedi.

Trump miting öncesinde, suikast girişimi sırasında hayatını kaybeden itfaiye görevlisi Corey Comperatore için yapılacak törene katılacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Trump ayrıca olayda yaralanan James Copenhaver ve David Dutch’ı anacak, güvenlik güçleri, ilk müdahale ekipleri ve saldırı ardından sevgi ve destek gösterisinde bulunan toplum bireylerine şükranlarını iletecek.” dendi.

9 haftada iki suikast girişimi

Açıklamada, son dokuz haftalık süreçte Trump’ın hayatına yönelik iki suikast girişimi yapıldığı vurgulanarak “Başkan Trump, misyonunu sonuna kadar götürmek için her zamankinden daha kararlı.” dendi.

- Advertisment -