Ana SayfaHaberlerBakanlar “Erdoğan’ın talimatıyla” Ankara’dan İstanbul’a geldi, Atatürk Havalimanı’na indi

Bakanlar “Erdoğan’ın talimatıyla” Ankara’dan İstanbul’a geldi, Atatürk Havalimanı’na indi

Gece yarısı ajanslar “İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer’in karla mücadele için Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla Ankara’dan İstanbul’a geldiği” haberini geçti. Gazete ve televizyon haberlerinde vurgunun bakanların İstanbul’a gelişlerinden çok “Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla” geldiklerinin üzerinde olması dikkat çekti. İki bakanı taşıyan uçağın binlerce yolcunun mahsur kaldığı İstanbul Havalimanı’na değil de sivil uçuşlara kapatılan Atatürk Havalimanı’na inmesi tepkilere neden oldu.

Yoğun kar yağışının etkisiyle İstanbul’da hayat durma noktasına geldi. Yollar tıkandı, insanlar yollarda mahsur kaldı.

Kar felaketinin ikinci gününde, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ve AFAD Başkanı Yunus Sezer, ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile’ Ankara’dan İstanbul’a geldi. Gazete ve televizyon haberlerinde, vurgunun bakanların İstanbul’a gelişlerinden çok “Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla” geldiklerinin üzerinde olması dikkat çekti.

Soylu, Karaismailoğlu ve Sezer’i taşıyan uçak İstanbul’da Atatürk Havalimanı’na indi.

İstanbul Havalimanı’nda uçuşların durması ve yollarının tıkanması sebebiyle mağduriyetler yaşanırken bakanların Atatürk Havalimanı’na inmesi ise sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

- Advertisment -