Ana SayfaHaberlerKılıçdaroğlu Erdoğan'ın sorduğu 10 soruya cevap verip Erdoğan'a 10 soru sordu

Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın sorduğu 10 soruya cevap verip Erdoğan’a 10 soru sordu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın Meclis'teki grup toplantısında kendisine yönelttiği 10 maddelik soru paketine Twitter'dan cevap verdi. Erdoğan'ın Gezi protestocuları için kullandığı 'sürtük' kelimesini eleştiren Kılıçdaroğlu ayrıca Erdoğan'a cevaplaması için 10 soru yöneltti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na 10 soru yöneltmiş ve bunları ‘dürüstlükle’ yanıtlamasını istemişti.

Erdoğan, bu soruları yanıtlaması halinde kendisini ‘muhatap’ alabileceğini ifade etmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın kendisine yönelttiği soruları Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile cevapladı.

Erdoğan’ın yönelttiği sorular ve Kılıçdaroğlu’nun cevapları şu şekilde:

Resim
Resim
Resim
Resim

“Sürtük” eleştirisi: “Ağzını kapalı tutup insan sanıl”

Erdoğan’ın Gezi eylemcilerine yönelik “Bunlar çürük, bunlar sürtük” sözlerine de tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, milletimize seslenmişsin. “Sürtükler, eşkıyalar, teröristler, çürükler, fukaralar” havada uçuşmuş. Kadınlara küfreden sana bir tavsiyem olacak. Ağzını kapalı tutup insan sanılman, açıp tüm şüpheleri ortadan kaldırmandan iyidir” ifadelerini kullandı. 

“Ben de saat 23.00’te sorularımı soracağım”

Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın sorularına verdiği cevapların ardından bir paylaşım daha yaparak saat 23’e dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, “Danışmanlarını ve doktorlarını çağır, saat 23.00’te ben de sorularımı soracağım. aHaber’i de mutlaka ara, hazır ola geçsinler. Derin derin nefes al, bakalım yanıt verecek yüreğin var mı…” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu saat 23.00’te Twitter hesabından Erdoğan’a 10 soru yöneltti.

Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan’a sorduğu sorular şu şekilde oldu:

Resim
Resim
Resim
Resim
- Advertisment -