Anasayfa / VİDEO HABER / Arka Sokaklar’da “Sedat Peker videoları” göndermesi: “Bu videoda makamına güvenip bir halt sandıklarınızın gerçek yüzünü göstereceğim”

Arka Sokaklar’da “Sedat Peker videoları” göndermesi: “Bu videoda makamına güvenip bir halt sandıklarınızın gerçek yüzünü göstereceğim”

Arka Sokaklar dizisinde Sedat Peker’ın Youtube’da yayımladığı ifşa videolarına gönderme yapıldı. Dizide, “Tevfik Moroğlu” adlı karakter yurtdışından video yayımlayarak ifşalarda bulundu: “GBT’me bakarsanız çete lideriyim. Baktım hapis yolu göründü yurtdışına kaçtım. Bu videoda kanun adamı diye saydığınız makamına unvanına güvenip bir halt sandığınız adamların gerçek yüzünü göstereceğim.”

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın