Ana SayfaHaberlerDevlet zincir market işine girdi. Erdoğan: Piyasayı balanse etmenin gayreti içinde olacağız

Devlet zincir market işine girdi. Erdoğan: Piyasayı balanse etmenin gayreti içinde olacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından açılan marketten alışveriş yaptı: “500 metrekareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. “

Eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile birlikte Tarım Kredi Kooperatifi’nin Kısıklı’daki satış mağazasından alışveriş yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıkışta basın mensuplarına 1000 tane yeni Tarım Kredi Kooperatifi marketinin açılacağını duyurdu:

“Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer.”

“Bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var ve süratle 500 metrekareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik.

Bunları süratle çoğaltacağız. Böylece vatandaşımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı da balanse etmenin gayreti içinde olacağız.

Şu anda da bizzat burada yaptığım alışverişte de bunu gördüm ve bundan dolayı da mutluyum.”

- Advertisment -