Ana SayfaHaberlerGündemKayseri’de “Çocuğa taciz” için Suriyelilere saldıranları kamyonetle taşıdı, “Reşit olmayanla cinsel ilişki”den...

Kayseri’de “Çocuğa taciz” için Suriyelilere saldıranları kamyonetle taşıdı, “Reşit olmayanla cinsel ilişki”den sabıkası çıktı

Kayseri’de “Çocuğa taciz” haberi nedeniyle Suriyelilere saldıranları kamyonetle taşıdığı için gözaltına alınan kişinin, “reşit olmayanla cinsel ilişki” dahil çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Kayseri’de Suriyeli küçük yaştaki çocuğa Suriyeli bir kişinin cinsel istismarda bulunduğu haberi sonrası, olayla alakasız Suriyelilerin evlerine, iş yerlerine ve arabalarına saldıranları kamyonetle taşıyan şüpheli gözaltına alındı.

Konuyla ilgili Kayseri İl Emniyet Müdürülüğü tarafından yapılan açıklamada, 19 yaşındaki Z.Y.’nin, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, kasten yaralama, tehdit, hakaret, reşit olmayanla cinsel ilişki suçlarından emniyette kaydının olduğunun tespit edildiği bilgisi paylaşıldı.

- Advertisment -