Ana SayfaHaberlerMansur Yavaş’tan Bahçeli’nin tehdidine cevap: Cevap vermeyeceğim

Mansur Yavaş’tan Bahçeli’nin tehdidine cevap: Cevap vermeyeceğim

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı kısa açıklamayla MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kendisiyle ilgili sözlerine yanıt vermeyeceğini duyurdu. Yavaş’ın açıklaması şöyle:

“Milletimizin iradesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmemin ardından, bu makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerim gereği 2.5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim. Bu sorumluluk ve prensip gereği, bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim.
Hemşehrilerime söz verdiğim üzere sadece ve sadece 6 Milyon Ankaralının mutluluğu ve huzuru için yaptığım çalışmalara aynen devam edeceğim.”

Bahçeli, Alparsan Türkeş’in anmasına yapılan saldırı hakkında gazetecilerden gelen bir soruya, etkinliğin organizasyonu ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı işaret ederek “Mansur Beyin elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin, artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır” demişti.

- Advertisment -