Ana SayfaHaberlerSilivri’de bir doktor boşanmak üzere olduğu eşine yeşil reçeteli sakinleştirici yazıp başkalarına...

Silivri’de bir doktor boşanmak üzere olduğu eşine yeşil reçeteli sakinleştirici yazıp başkalarına kullandırttı

Silivri Devlet Hastanesi’nde görevli bir doktorun, yeşil reçeteyle satılan Xanax ve benzeri ilaçları boşanma aşamasında olduğu eşi ve yakınlarının üzerine reçete edip, başkalarına temin ettiği iddia edildi. Konu hakkında soruşturma başlatıldı.

Silivri Devlet Hastanesi’nde Dahiliye uzmanı olarak görev yapan Dr. Münevver İnce (Biltekin)’in, yeşil reçeteyle satılan ve uyuşturucu, bağımlılık yapıcı özelliği bulunan bazı ilaçları usulsüz olarak temin ettiği iddia ediliyor. İddianın sahibi, Dr. Münevver İnce’nin boşanma aşamasında olduğu eşi. 

CİMER’e yansıyan şikayete göre, Silivri Devlet Hastanesi Dahiliye Doktoru Münevver İnce Biltekin’in boşanma aşamasında olduğu eşi Aziz Biltekin, E-Nabız uygulamasına girdiğinde kendi adına yazılmış reçeteler olduğunu gördüğünü, bunları incelediğinde, boşanma aşamasındaki eşi olan Silivri Devlet Hastanesi’nde Dahiliye (İç Hastalıkları) Uzmanı olarak görev yapan Münevver İnce Biltekin’in imzasını taşıdığını farkediyor. Reçeteler incelendiğinde, reçete edilen ilacın uyuşturucu ve bağımlılık yapıcı özelliği olan, yeşil reçeteli Xanax isimli ilaç olduğu ortaya çıkıyor. Konuyu CİMER üzerinden Sağlık Bakanlığı’na ileten Biltekin, muayene olduğu ve ilaç yazıldığı iddia edilen gün ve saatte işyerinde çalıştığını, bunun da güvenlik kameralarıyla sabit olduğunu, o gün Silivri Devlet Hastanesi’ne hiç gitmediğini iddia ederek, habersiz olarak kendi adına reçete edilen yeşil reçeteli uyuşturucu nitelikteki ilacın, boşanma aşamasındaki eşi Münevver İnce Biltekin tarafından, başkalarına temin edilmek maksadıyla yazılmış olabileceğini belirtiyor.

DOKTOR: YLE BİŞEY YOK”

İddialar üzerine cevap hakkına başvurduğumuz Silivri Devlet Hastanesi Dahiliye Doktoru Münevver İnce Biltekin ise “Böyle bir şey yok” demekle yetinerek, söz konusu ilacı boşanma aşamasındaki eşi Aziz Biltekin’in kendisinin kullandığını, evde hala yarım ilaç kutularının olduğunu iddia etti. Münevver Biltekin, “Hastaneye gitmeden ilaç yazma” iddialarına ise bir cevap vermedi.

- Advertisment -