Anasayfa / Gündem / VİDEO HABER | Bozdoğan Kemeri eylemcisi anlattı: “Hakkımızı alana kadar devam edeceğiz. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun”

VİDEO HABER | Bozdoğan Kemeri eylemcisi anlattı: “Hakkımızı alana kadar devam edeceğiz. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun”

Bozdağan Kemeri eylemcisi anlattı: Neden Taksim’e gitmek istiyorlar? Eylemlere devam edecekler mi? “Biz hakkımızı alana kadar devam edeceğiz. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun.”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınması ile başlayan protestolar İstanbul’da devam ediyor.

Taksim’e yürümek isteyen bir genç, Bozdoğan Kemeri önünde Serbestiyet’e açıklamalarda bulundu:

“Polis bizim abimiz, canımız. Polise zarar verme amacımız yok ama onlar bize her türlü zorbalığı, kötülüğü yapıyorlar.

Hakkımızı alana kadar hakkımızı savunacağız. Taksim’e yürümek istiyoruz.”

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın