Ana SayfaHaberlerAlex de Souza enflasyona şaşırdı: 'Korkunç bir pahalılık gözlemledim'

Alex de Souza enflasyona şaşırdı: ‘Korkunç bir pahalılık gözlemledim’

Antalyaspor Teknik Direktörü Alex de Souza, "Yıllar sonra Türkiye’ye döndükten sonra, korkutucu biçimde pahalılığı gözlemledim" dedi.

Antalyaspor’un Brezilyalı teknik direktörü Alex de Souza, Rafine TV’ye açıklamalarda bulunarak Akdeniz ekibine geliş süreci hakkında bilgiler verdi.

Antalya’da çok mutlu olduğunu söyleyen Alex, şunları söyledi:

“Öncelikle Antalyaspor ortamı çok güzel, burada çok mutluyum. Geleli 4-5 haftalık bir süre oldu, bu zamana kadar geçen süre çok güzel. Teknik adamlık kariyerimde çalışmalarıma devam ederken Maurice Romalio isminde tanıdık bir isimle çalışma fırsatım oldu. Onunla birlikte aynı zamanda Sao Paulo’da 20 yaş kategorisinde çalıştım. 2 yılın ardından Brezilya ikinci liginden başka bir takımdan teklif aldım. Bu şekilde teknik adamlık kariyerim başlamış oldu.

Bu piyasa şu şekilde ilerliyor; bir sürü tanıdıklarınız, temsilcileriniz oluyor. Bu işte çalışırken farklı yerlerden teklif alma fırsatlarınız oluyor. Orada çalışırken Antalyaspor’dan bir teklif aldım ve görüşmelere bu şekilde başladık.

Oyunumuz öncelikle dengeli bir oyun olacak. Çünkü ofansif özelliği olmayan birisinden ofansif bir oyun istemeniz çok mümkün olmaz. Antalyaspor’un oyuncularına ve oyun şekline bakacağız. Dengeli bir oyun ortaya koymaya çalışacağız. Oyuncuların karakterlerine göre bir oyun sistemi ortaya koyacağız.

Alex, Türkiye’deki ekonomik durumla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Evet, açıkçası ben de bunu düşünmüştüm. Yıllar sonra Türkiye’ye döndükten sonra, korkutucu biçimde pahalılığı gözlemledim. Bunun yanında futbol da çok fazla para gerektiren bir sektör olduğu için burada da pahalılık göze çarpıyor.”

- Advertisment -