UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci haftasında Beşiktaş ve Fenerbahçe farklı sonuçlar aldı. Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Twente ile 1-1 berabere kalarak zorlu maçı puanla tamamladı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan sarı-lacivertliler, 71. dakikada Dusan Tadic’in golüyle eşitliği sağladı. Maçta başka gol olmadı ve iki takım sahadan birer puanla ayrıldı.
Beşiktaş ise evinde Eintracht Frankfurt’u ağırladı ve 3-1’lik skorla mağlup oldu. Türaş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Frankfurt’un gollerini 18. dakikada penaltıdan Omar Marmoush, 22. dakikada Eric Dina Ebimbe ve 82. dakikada Ansgar Knauff kaydetti. Siyah-beyazlıların tek golü uzatma dakikalarında Arthur Masuaku’dan geldi.
Bu sonuçlarla Fenerbahçe, grupta puanını 4’e çıkarırken, Beşiktaş ikinci haftayı puansız kapattı.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.