Ana SayfaHaberler“Bu formayı yastığımın yanına koyacağım. Şampiyon melekleri unutmayacağım”

“Bu formayı yastığımın yanına koyacağım. Şampiyon melekleri unutmayacağım”

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, depremde Adıyaman'daki Isias Otel’de hayatını kaybeden Kıbrıslı voleybolcu öğrencilerin ailelerini KKTC'de ziyaret etti: “Tüm aileleri biraraya getirerek vakıf kuracağız. O çocukların isimleri sonsuza kadar yaşayacak. Bu liyakatsizlik, bu kar hırsı 50 bin insanın canını aldı. Kıbrıslı aileler bir forma verdiler. Bu formayı yastığımın yanına koyacağım. Şampiyon melekleri unutmayacağım”

Kılıçdaroğlu, KKTC ziyareti dönüşü, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile havalimanında kameraların karşısına geçti:  

“Bu insanlara kulaklarını kapadılar. Baş sağlığı dilemeyi bile çok gördüler. Sevgili halkım, bizde babası ölene yetim, annesi ölene öksüz deriz. Peki evlatları kaybeden anne ve babalara ne diyeceğiz? Ben ve Selvi Hanım bu acıyı çok iyi biliyoruz. Unutmamak lazım ki bir milletin dili, dini, ırkı çocuktur. Çocuk olursa aile ruhen ölür.”

“Çocukların katilleri belli. Gereğini birkaç ay sonra yapacağımı söylemek için gittim. Kimsenin ahı kalmayacak.”

“Tüm aileleri bir araya getirerek vakıf kuracağız. O çocukların isimleri sonsuza kadar yaşayacak.”

“Bu liyakatsizlik, bu kar hırsı 50 bin insanın canını aldı. Kıbrıslı aileler bir forma verdiler. Bu formayı yastığımın yanına koyacağım. Şampiyon melekleri unutmayacağım. Sinan Ateş’i unutmayacağım. Emine Şenyaşar’ı unutmayacağım. Sevgili halkım, sen de unutma!”

- Advertisment -