Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hüseyin Gazi Cemevi’nde muharrem ayı iftarına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından Hüseyin Gazi Cemevi'ni ziyaret etti. Erdoğan, burada Alevi ve Bektaşi derneklerinin temsilcileriyle muharrem ayı iftarına katıldı. ( Mustafa Kamacı - Anadolu Ajansı )

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hüseyin Gazi Cemevi’ni ziyaret etti ve muharrem ayı iftarına katıldı.

Erdoğan, burada Alevi ve Bektaşi derneklerinin temsilcileriyle muharrem ayı iftarına katıldı.

erdoğan cemevi

Programda, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da yer aldı.

Bu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ikinci cemevi ziyareti oldu. İlk cemevi ziyareti 2007’de, İstanbul Kazlıçeşme’deydi.

Önceki İçerikKULİS | Çelebi niye “bağımsız” kaldı?
Sonraki İçerikHDP neden muhalefete, “AKP’ye dönüp ‘Siz Öcalan’la görüşüyorsunuz, biz de görüşmek istiyoruz’ deyin” çağrısında bulundu?