Ana SayfaHaberler“Daha ekonomik olduğu için” kışın tatil yapmayı öneren Turizm Bakanı’nın otelinde Ocak...

“Daha ekonomik olduğu için” kışın tatil yapmayı öneren Turizm Bakanı’nın otelinde Ocak ayında konaklama bedeli gecelik 10 bin TL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un "Şimdi zaten kışın fiyatların en uygun olduğu dönem. Bütçe-kriter açısından baktığınız zaman kışın gezmenizi tavsiye ederim” sözleri tartışma yaratırken, Ersoy’un sahibi olduğu ETS Tur’un internet sitesine göre yine Ersoy’un sahibi olduğu Belek’teki Maxx Royal otelde ocak ayında iki çocuklu bir ailenin tatil yapabilmesi için gecelik 10 bin lira ödemesi gerekiyor. Üstelik en az 4 gecelik rezervasyon şartı var…

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Konya’da AK Parti İl Başkanlığı’nın Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlediği ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programında, partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Rusya’nın Avrupa’ya doğal gaz arzını azaltmasıyla Türkiye’ye gelecek turistlerin turizme katkısına ilişkin soruyu cevaplayan Bakan Ersoy, daha fazla turistin ağırlanacağını ancak bunun doğal gazla bağlantılı olmadığını belirtti. Ersoy’un bu soruyu cevaplarken kullandığı, “Turizmle ilgili şimdi zaten kışın fiyatların en uygun olduğu dönem. Bütçe- kriter açısından baktığınız zaman kışın gezmenizi tavsiye ederim. En düşük bütçelerin, hemen hemen maliyetine satışların olduğu bir dönemde gezme fırsatı yakalamış olursunuz ama daha önce de söyledim, size de söyleyeyim” ifadeleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Bu açıklamalarının ardından gözler Ersoy’un sahibi olduğu Maxx Royal otellerine çevrildi.

Yine Bakan Ersoy’un sahibi olduğu tur şirketi ETS Tur’un internet sitesine göre Maxx Royal Kemer Resort’ta kış boyunca boş oda yok. Tüm odalar şimdiden dolmuş durumda.

Siteye göre 2 çocuklu bir ailenin sömestr döneminde 4 günlük otel tatili (23 Ocak-27 Ocak 2023) için Maxx Royal’in Belek’teki oteline 40 bin lira (gecelik 10 bin TL) ödemesi gerekiyor.

- Advertisment -