Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala siyasi partilerin bayramlaşma programları netleşmeye başladı.
Milliyetçi Hareket Partisi geçtiğimiz günlerde bayramlaşma programını paylaştı. O listede ilk kez DEM Parti de yer aldı. İki parti bayramda karşılıklı heyetler göndererek bayramlaşacak. MHP’nin bayramlaşacağı partiler listesinde CHP yer almadı.
Edinilen bilgiye göre, DEM Parti Ramazan Bayramı’nda 10 yıllık aradan sonra AK Parti ile de bayramlaşacak. İki parti birbirine heyetler gönderecek. DEM Parti ile AK Parti arasındaki bayramlaşma son olarak 2015 yılında gerçekleşmişti. O dönem DEM Parti HDP ismi ile AK Parti ile bayramlaşmıştı.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.