Anasayfa / Haberler / Demirtaş da erken seçim dedi: “Perişan eden Covid-19 değil, AKP-128’dir”

Demirtaş da erken seçim dedi: “Perişan eden Covid-19 değil, AKP-128’dir”

HDP eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi’nden erken seçim istedi. Merkez Bankası’nın sattığı 128 milyar dolara gönderme yapan Demirtaş, “Unutmayın, sizi perişan eden Covid-19 değil, AKP-128’dir” dedi.

Selahattin Demirtaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

“Yoksulluğu düşününce hapishane yemeği boğazıma diziliyor”

“Merhabalar, nasılsınız? Yoksulluktan intihar noktasına gelmiş olan halkı düşündükçe hapishane yemeği bile boğazıma diziliyor. Lüks saraylarda 3-5 maaşla zevk ve sefa içinde yaşayanlar hiç mi utanmıyorlar?

“Unutmayın! Sizi perişan eden Covid-19 değil, AKP-128’dir.

“Devleti komple çaldılar”

“Yolsuzluk demek devletten bir miktar çalmaktır. Bunların yaptığına yolsuzluk demek yetersiz kalır. Çünkü devleti komple çaldılar. Bu yüzden yoksulsunuz, işsizsiniz ve yardım alamıyorsunuz güzel kardeşlerim.

“Mafya düzeninden kurtulmak için erken seçim isteyin”

“Hiçbirimiz bunu hak etmiyoruz. Merak etmeyin, el ele vereceğiz, hep birlikte düzlüğe çıkacağız. Bu mafya düzeninden bir an önce kurtulmak için her yerde yüksek sesle erken seçim isteyin. Örgütlenin ve umutlu olun. Kazanacağız, içiniz rahat olsun. Selamlar, sevgiler.”

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın