Ana SayfaHaberlerGalatasaray’dan gelmiş geçmiş en büyük transfer: Victor Osimhen Sarı-Kırmızılı formayı giydi

Galatasaray’dan gelmiş geçmiş en büyük transfer: Victor Osimhen Sarı-Kırmızılı formayı giydi

Galatasaray, sadece Türkiye'de değil, dünya futbolunda da yaz transfer dönemine damgasını vurdu. Napoli'nin 100 milyon euro değer biçilen yıldız forveti Victor Osimhen, Galatasaray'a transfer oldu.

Galatasaray, Süper Lig’de ve Avrupa’da adından söz ettirecek dev bir transfere imza attı. Napoli’nin 100 milyon euro değerindeki yıldız golcüsü Victor Osimhen, sarı-kırmızılı kulüple anlaştı. Bu transfer, Galatasaray’ın uzun süredir içinde bulunduğu krizden çıkış yolu olarak görülüyor.

Galatasaray'dan gelmiş geçmiş en büyük transfer: Victor Osimhen Sarı-Kırmızılı formayı giydi 1

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys’a elenerek hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, transfer döneminde beklenen hamleleri yapamaması, kadrosuna kattığı isimlerin beklenen katkıyı sağlayamaması ve ayrılan oyunculardan gelir elde edememesi gibi sorunlarla mücadele ediyordu. Tüm bu olumsuzluklar, teknik direktör Okan Buruk’a ve Başkan Dursun Özbek’e olan güveni zedeledi.

Galatasaray'dan gelmiş geçmiş en büyük transfer: Victor Osimhen Sarı-Kırmızılı formayı giydi 3

Ancak, Galatasaray yönetimi bu güveni yeniden inşa etmek için harekete geçti ve İtalya’dan gelen haberler dünya futbolunu sarsacak nitelikteydi. Napoli’nin gözden çıkardığı ve kadro dışı bıraktığı Victor Osimhen için devreye giren sarı-kırmızılılar, yıldız oyuncuyu ikna ederek büyük bir başarıya imza attı. İddiaya göre Galatasaray, Osimhen’in 9-10 milyon euro bandındaki maaşını ödemeyi kabul etti ve oyuncuyu 99 numaralı formayla sahaya çıkarmaya hazırlanıyor.

- Advertisment -