Ana SayfaHaberlerGÖZDEN KAÇMASIN | Ezhel müziği bırakıyor, Musk ile Zuckenberg İtalya’da ‘dövüşecek’

GÖZDEN KAÇMASIN | Ezhel müziği bırakıyor, Musk ile Zuckenberg İtalya’da ‘dövüşecek’

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis görevinden istifa edip Anadolu turuna çıkacağı iddialarını yalanlamadı. MHP yerel seçimler için şarkısını seçti. Mark Zuckerberg ile Elon Musk’ın ‘kafes dövüşü’ İtalya’da olacak ve Meta & X tarafından canlı yayınlanacak. Ezhel müziği bıracakağını açıkladı: “Dünyanın en toksik kitlesine müzik yapıyoruz. Yıldım.”

  • Özgür Özel’den iddialara cevap: İstifa etmeyi düşünürsem genel başkanla paylaşırım

Adı CHP liderliği ile anılan, CHP Grup Başkanlığı’ndan istifa edip Anadolu turuna çıkacağı iddia edilen Özgür Özel Sözcü’ye konuştu:

“Meclis Grup Başkanlığı’ndan istifa etmeye karar verirsem bunu genel başkanla paylaşırım. Kılıçdaroğlu ile aramda bir gerilim yok. Genel başkanlığa aday olmaya karar verdiğimde Anadolu turuna çıkarım.”

  • MHP yerel seçimler için seçim şarkısını belirledi:

Yerel seçim çalışmalarına ilk startı veren partilerden MHP, seçimde kullanılacak şarkısını seçti. Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın hazırladığı “Bu Diyarda” isimli şarkı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teslim edildi.

  • Rusya’nın KKTC’yi tanımak için şartını Vatan Partisi açıkladı

Rusya’nın KKTC’de konsolosluk hizmeti verilmesi için ofis açılması kararı soru işaretlerini beraberinde getirdi. KKTC Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı Ulusal Kanal’a yaptığı açıklamada bunun tanınma için ilk adım olduğunu söyledi.

Vatan Partisi Genel Sekreteri Özgür Bursalı da “Türkiye Abhazya’yı tanır, Kırım’ın Rusya’nın toprağı olduğunu kabul ederse, Rusya’da KKTC’yi tanır” dedi.

Kısa kısa…

  • Türkçe rap müziğin önde gelen isimlerinden Ezhel, müzik kariyerini sonlandıracağını açıkladı: “Dünyanın en toksik kitlesine müzik yapıyoruz. Yıldım. Tek isteğim son bir Türkçe albüm yapabilmek. Sonra sizinle uğraşacak ne halim var ne de bu hayata bu insanları çekmeye geldim. Söz arkadaşlar iki şarkı daha yapıp bırakıcam. İçiniz rahat etsin siz kazandınız.”

https://t24.com.tr/haber/ezhel-muzigi-birakacagini-acikladi-iciniz-rahat-etsin-siz-kazandiniz,1124516

  • Bahçeli’den sonra İYİ Parti için bir çağrı da Bahçeli’nin yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den geldi:

“Sayın Genel Başkanımız ağustos 2009’da buluşma yerimiz zillet değil, millettir demişti. Kucaklaşmadan bahsetmişti. Hitabında İYİ Parti Genel Başkanına ‘eve dön’ çağrısı yapmıştı. ‘Eve dön’ çağrısı karşılık bulmadı. Sessizliğe gömüldüler. Ya da ironi yaparak cevap vermeye çalıştılar. Sayın genel başkanımız çağrılarında samimi. Mutlak suretli iyi niyetli.”

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/mhp-genel-baskan-yardimcisi-yonterden-cnn-turkte-aciklamalar-42313227

  • Facebook kurucusu Mark Zuckerberg’i kavgaya çağıran Twitter’ın sahibi (yeni ismiyle X) Elon Musk, dövüşün İtalya’da ‘destansı’ bir mekanda olacağını söyledi. Musk ayrıca dövüşün Zuckerberg ve kendisine bağlı kurumlar tarafından organize edileceğini duyurdu. Dövüş Meta ve yeni ismiyle ‘X’ten canlı yayınlanacak.
- Advertisment -