Ana SayfaHaberlerGÖZDEN KAÇMASIN | Sabah’ta patronun babası ile röportaj, Yeni Şafak’ta patronun işleri...

GÖZDEN KAÇMASIN | Sabah’ta patronun babası ile röportaj, Yeni Şafak’ta patronun işleri olan ülkeye özel ek

Yeni Şafak gazetesi, Albayrak Grubu’nun yatırımları olan Pakistan’ın bağımsızlık günü sebebiyle 4 sayfalık özel ek yayınladı. Sabah gazetesi, Turkuvaz Grubu’nun başındaki Serhat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak ile röportaj yaptı. “Hatay Araptır” diyen Halil Konakçı hakkında Diyanet inceleme başlattı.

  • Sabah gazetesi Sadık Albayrak ile röportaj yaptı

Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat; Turkuvaz Medya Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Albayrak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın babası Sadık Albayrak ile röportaj yaptı.

Trabzon’da Çaykara-Sultanmurat yolu üzerinde bir yaylada kalan Sadık Albayrak’ın Sabah’a yaptığı açıklamalardan bazıları şöyle:

“CHP’nin kaderi bu… Seçim kaybetmek…”

“2024’te AK Parti, genç ve dinamik aday gösterirse… Aday da, Reis’in peşinden giderse… Lokomotif, hızlı yol alır… İstanbul ve diğer yerlerde hedefe ulaşılır, seçim kazanılır.”

“Sadık Albayrak’ın çok kızdığı… Eline geçirse bir bardak suda boğacağı 2 kesim var. Hayır… Siyasetçiler, bürokratlar, futbolcular falan değil. “Ağaç kesenler… Orman yakanlar.” Ve bir de… “Hayvanlara eziyet edenler.””

Yavuz Donat, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın nerede olduğunu, ne yaptığını da Sadık Albayrak’a soruyor… Cevabı ise yarın diyor…

  • Yeni Şafak’tan Pakistan özel eki

Yeni Şafak, Pakistan’ın bağımsızlık günü ‘şerefine’ 4 sayfalık özel ek hazırladı. Ekte, Pakistan’ın Ankara Büyükelçisi Dr. Yusuf Cüneyd’in makalesine yer verildi.

  • Türkgün İYİP’e presi sürdürüyor

MHP’nin yayın organı Türkgün gazetesi, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yerel seçimler için İYİ Parti’ye yaptığı işbirliği teklifine MHP’den gelen destek açıklamalarını yayınlıyor: “MHP ile birliktesin, MHP’den kaçıyorsun!”

Kısa kısa…

  • Sözcü yazarı İsmail Saymaz, Ekrem İmamoğlu’nun Salı ya da Çarşamba günü bir basın açıklaması düzenleyeceğini ve İBB Başkanlığı’na aday olacağını yazdı.

https://www.sozcu.com.tr/2023/yazarlar/ismail-saymaz/imamoglu-istanbul-diyecek-7771968/

  • Yaptığı açıklamalarla tartışmalar yaratan imam Halil Konakçı hakkında Diyanet inceleme başlattı.

https://www.ntv.com.tr/turkiye/diyanet-halil-konakci-hakkinda-inceleme-baslatti,i5nLupNCN02MclMi-lWgzw

  • Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk, kendisinin dövüş konusunda ciddi olmadığını söyleyen Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg için “korkak tavuk” dedi.

https://onedio.com/haber/elon-musk-ve-zuckerberg-arasindaki-dovus-tartismasi-musk-tan-zuckerberg-e-korkak-tavuk-iddiasi-1166574

  • Daha önce Milli İstihbarat Teşkilatı’nın basın ilişkilerini yöneten ve Millî İstihbarat Teşkilâtı İstihbarata Karşı Koyma Birimi’nin başında olan Nuh Yılmaz; Hakan Fidan’ın Dışişleri Bakanı olmasının ardından Dışişleri Bakanı başdanışmanı olarak atandı.

https://www.patronlardunyasi.com/haber/kritik-isim-disisleri-bakani-hakan-fidan-in-basdanismani-oldu/286771

- Advertisment -