Ana SayfaHaberlerGÖZDEN KAÇMASIN | Sosyal konutlardan haber yok, evcil hayvanların sadece yüzde 30’una...

GÖZDEN KAÇMASIN | Sosyal konutlardan haber yok, evcil hayvanların sadece yüzde 30’una çip takıldı

Yeni Şafak FETÖ’nün öğrenci kulüplerini ele geçirmeye çalıştığını yazdı. Karar gazetesi sosyal konut projesinde son durumun ne olduğunu sordu. Türkiye gazetesinin haberine göre çip takma zorunluluğu getirilen evcil hayvanların yalnızda yüzde 30’una çip takıldı. Diyarbakır'da 4.2, Antalya’da 4.5 büyüklüğünde deprem oldu. Naci Görür: , "Kayseri, Adıyaman, Hakkari'de hareketler olabilir."

  • Yeni Şafak gazetesinde Şahin Şen imzasıyla yayınlanan habere göre FETÖ’nün yeni planı üniversitelerdeki öğrenci kulüplerine ‘sızmak’ ve yönetimlerini ele geçirmek.
  • Karar gazetesi, geçtiğimiz yıl hükümetin başlattığı sosyal konut kampanyasında son durumu sordu.
  • Türkiye gazetesinin haberine göre evcil hayvanlara getirilen çip taktırma zorunluluğu başarıya ulaşmadı. Yedi ayda hayvanların sadece yüzde 30’una çip takılabildi.

Kısa kısa…

  • Hürriyet yazarı Sedat Ergin, Hakan Fidan’ın Büyükelçiler Konferansı’ndaki konuşmasını yazdı:

“Fidan’ın konuşmasını bir bütün olarak değerlendirdiğimizde, AB’ye verilen kuvvetli mesajlarla birlikte, özellikle bölge sorunları üzerinden dış politikada özerk bir alanda hareket etme arayışının kuvvetli bir şekilde hissedildiğini söylemek mümkündür.”

https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/sedat-ergin/hakan-fidanin-dis-politika-vizyonu-1-bolge-odakli-bakis-daha-da-belirginlesiyor-42312444

  • Eski FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Gürcistan Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığı’na getirildi

https://www.haberturk.com/cuneyt-cakir-gurcistan-futbol-federasyonu-mhk-baskani-oldu-3613160-spor

  • Diyarbakır’da 4.2 şiddetinde deprem meydana geldi. Diyarbakır’ın ardından bir deprem de Akdeniz’de oldu. Naci Görür, “Kayseri, Adıyaman, Hakkari’de hareketler olabilir.”

https://www.gazeteduvar.com.tr/naci-gorurden-diyarbakir-depremi-yorumu-3-sehirde-hareketlilik-olabilir-haber-1632291

  • Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, enflasyonu düşürmeyi, Türkiye’nin büyük dış dengesizliklerini azaltmayı ve mali disiplini sağlamayı amaçlayan yeni ekonomi ekibinin, para ve maliye politikasının yönünü kademeli olarak düzeltmeye başladığını belirtti.

https://www.patronlardunyasi.com/haber/uluslararasi-kredi-derecelendirme-kurulusu-moody-s-ten-turkiye-ovgusu/286361

- Advertisment -