Ana SayfaHaberlerGündemİddia: Sinan Ateş’in tetikçisi cinayetten sonra MHP milletvekilinin Bolu’daki yayla evinde mi...

İddia: Sinan Ateş’in tetikçisi cinayetten sonra MHP milletvekilinin Bolu’daki yayla evinde mi saklandı?

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, belgelerini yayınlayarak cinayetten 1 ay sonra MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün babasının Bolu Karacaağaç Yaylası’ndaki evinin neden arandığını ve yine babasının üzerine kayıtlı aracın neden Ankara’ya getirilerek parmak izi tespiti yapıldığını sordu. Ateş: “PTS kayıtlarına göre kiralık katil Eray Özyağcı’nın Bolu’da araç değiştirdiği, İstanbul’a götürülmek yerine Bolu’da bir müddet gizlendiğine dair kuvvetli şüphe bulunmaktadır.” Tetikçi Eray Özyağcı, cinayetten sonra kaçmış ve 38 gün sonra yakalanmıştı. 2023’de milletvekili seçilen Akgül, cinayet sırasında Bolu Ülkü Ocakları başkanıydı.

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, sosyal medya hesabından yeni belgeler paylaştı ve MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ile babasının cinayetle bir ilişkisi olup olmadığını sordu.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül (38)

“İzaha muhtaç sorular:

1-) Sinan’ın katledilmesinden yaklaşık olarak 1 ay sonra MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün baba evi neden aranmıştır?

2-) Babasının üzerine kayıtlı 14 AAY 148 plakalı araç Ankara’ya getirilip parmak izi tespiti neden yapılmış, araç niçin detaylı bir şekilde incelenmiştir?

Bilgilendirme: PTS kayıtlarına göre kiralık katil Eray Özyağcı’nın Bolu’da araç değiştirdiği, İstanbul’a götürülmek yerine Bolu’da bir müddet gizlendiğine dair kuvvetli şüphe bulunmaktadır.”

https://x.com/ayseatesaa/status/1794384397120004291

Ayşe Ateş’in paylaştığı yeni belgelerden biri, Sinan Ateş’in 30 Aralık 2022’de Ankara’da öldürülmesinden 27 gün sonra MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ün babası Mehmet Akgül’ün Bolu Karacaağaç Yaylası’ndaki evinde yapılan aramada elde edilen delil, materyal ve izlere  el konmasıyla ilgili hakim kararı.

Karacaağaç Yaylası

Diğer belge ise yine MHP Bolu Milletvekili Akgül’ün babasının üzerine kayıtlı 14 AAY 148 plakalı aracın Ankara’da yapılan parmak izi incelemesinin sonucu.

Sinan Ateş’i Ankara’da öldüren Eray Özyağcı, 38 gün sonra Yunanistan sınırından kaçmaya çalışırken yakalanmıştı.

Ayşe Ateş, kaçarken Özyağcı’nın Bolu’da araç değiştirdiği tespitini de hatırlattı:

“Bilgilendirme: PTS kayıtlarına göre kiralık katil Eray Özyağcı’nın Bolu’da araç değiştirdiği, İstanbul’a götürülmek yerine Bolu’da bir müddet gizlendiğine dair kuvvetli şüphe bulunmaktadır.”

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Bolu’dan milletvekili seçilen İsmail Akgül, 2022’deki cinayet sırasında Bolu Ülkü Ocakları başkanıydı.

- Advertisment -