Ana SayfaHaberlerİmamoğlu kampanya finalini Adalar'da başlatıp Beşiktaş'ta sonlandırdı: "Aşık olduğumuz demokrasinin keyfini çıkartmak...

İmamoğlu kampanya finalini Adalar’da başlatıp Beşiktaş’ta sonlandırdı: “Aşık olduğumuz demokrasinin keyfini çıkartmak üzere herkesi sandığa çağırıyorum”

CHP’nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu, yarın gerçekleşecek 31 Mart yerel seçimleri öncesi son kampanyasını Adalar’da başlattı. Adalar’dan sonra Tuzla ve Pendik’e geçen İmamoğlu, günü Kartal’da ve Maltepe’de yaptığı mitingler ile sürdürdü. İmamoğlu, vapurla geçeceği Beşiktaş’ta kampanya sürecini tamamlayacak.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim kampanyasının son gününe Büyükada’da başladı.

İmamoğlu, partisinin Adalar adayı Ali Ercan Akpolat için destek isteyerek “5 yıl boyunca israfa adalete nasıl dur dediysek, İstanbul’un muhafızı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun Adalar’dan sonraki durağı Kartal oldu.

Kartal Neyzen Tevfik Meydanı’nda miting düzenleyen İmamoğlu, “Bu seçim vicdan ittifakının, haysiyet ittifakının seçimidir” dedi. 

İmamoğlu Kartal’ın ardından Maltepe’ye geçti ve Maltepe’den deniz yolu ile Beşiktaş’a ulaştı.

Beşiktaş’ta seçim kampanyasının son mitingini yapan İmamoğlu şunları söyledi:

“Benim anamın ak sütü gibi helal başkanlığımı geçen dönem yalan ve hileyle aldılar mı? Aldılar. Ama yarın çok önemli bir gün. Yarın herkes o sandıkta eşitlenir. Size haddinizi bildirmeye çalışanlara, size yalanlarla kumpas kuranlara iradenizi göstermeye hazır mısınız? Ben diyorum ki seçime bir gün kala bari vazgeçseler.”

“Vatandaşını sonuna kadar dinlemeyen bizden değildir. Kimsenin kötü sözünü havada bırakmayız ama onların üslubuyla değil. Ben onları Allah’a havale ettim, Allah ıslah etsin dedim. Seçimden sonra ‘Yahu seçimdi, öylesine söylemiştim’ diyenlerin arasında biz asla olmayacağız.”

- Advertisment -