Saldırının nedeninin İl başkanı Burak Demirer’in, yarın yapacağı bir basın açıklamasından dolayı olduğu söyleniyor. Demir’in Karaman’da kaçak bir yapıya belediye başkanının göz yumduğunu ve bunun MHP’li bir belediye meclis üyesinin himayesinde yürütüldüğüne dair yapılacak basın açıklamasından haberdar olan MHP’li yöneticilerin iki araçla mekana geldiği, gazeteciler birlikte İmaret çay bahçesinde oturan DEVA Partililere sopalarla saldırdığı belirtildi. Kaçak yapının belediye tarafından yapıldığını kamuoyuna duyuran Gazeteci Hüseyin Ölger, ağır yaralı halde hastaneye kaldırıldı. Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger şu an hastanede müşahede altında. Saldırıyı yapanların MHP’li İlçe Başkanı Muhammet Gözel, MHP Teşkilatından İbrahim Alpaslan, Hasan Gök ve Recep Gök olduğu öğrenildi.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.