Ana SayfaHaberlerKudüs’te bıçakla saldırı düzenlediği İsrail polisleri tarafından öldürülen imam Hasan Saklanan'ın cenazesi...

Kudüs’te bıçakla saldırı düzenlediği İsrail polisleri tarafından öldürülen imam Hasan Saklanan’ın cenazesi Urfa’da

Kudüs’te bir İsrail polisini bıçaklaması üzerine başka bir İsrail polisi tarafından öldürülen imam Hasan Saklanan’ın cenazesi, Ürdün üzerinden özel uçakla Şanlıurfa GAP Havalimanı’na getirildi. Saklanan’ın naaşı, havalimanından otopsi için götürüldüğü hastaneye konvoy eşliğinde gitti. İkindi namazıyla birlikte Eyyüp Peygamber Camii’nde cenaze namazı kılınan Hasan Saklanan'ın cenazesi defnedildi.

Kudüs’te bir İsrail polisini bıçaklaması üzerine başka bir İsrail polisi tarafından öldürülen Hasan Saklanan’ın (33) cenazesi, Türkiye’ye getirildi.

İsrail’de adli soruşturmanın tamamlanması üzerine Türkiye’nin Tel Aviv Büyükelçiliği tarafından teslim alınan Hasan Saklanan’ın naaşı, Ürdün üzerinden havayoluyla Şanlıurfa GAP Havalimanı’na getirildi.

Havalimanı’nda karşılanan Hasan Saklanan’ın naaşı, otopsi yapılmak üzere konvoy eşliğinde Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Foto: “Urfa’nın Nabzı”

30 Nisan’da öldürülen Hasan Saklanan’ın naaşı otopsi işleminden sonra Eyyüp Peygamber Camii’ne götürüldü. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Hasan Saklanan’ın cenazesi öncesinde ve sonrasında sloganlar atıldı.

- Advertisment -