Ana SayfaHaberlerMansur Yavaş o tweete böyle cevap verdi

Mansur Yavaş o tweete böyle cevap verdi

Çin’in Ankara Büyükelçiliği’nin Twitter hesabından Meral Akşener ve Mansur Yavaş’ı etiketleyerek yaptığı “tehdit içerikli” paylaşımın ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASKİ, Çin Büyükelçiliği önünde kazı çalışmasına başladı.

1991’de Doğu Türkistan’da meydana gelen Balin Katliamı’nın yıldönümü için Meral Akşener ve Mansur Yavaş’ın attıkları anma tweetlerine, Çin’in Ankara Büyükelçiliği’nin resmi hesabından “Çin tarafı, haklı karşılık verme hakkını saklı tutmaktadır” cevabı vermişti.

Tehditvari cevaba bugünkü parti grubundaki konuşmasında cevap veren Akşener’den sonra Mansur Yavaş’ın cevabı ise fiili oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresİ (ASKİ) ekiplerinin Çin Büyükelçiliği önünde “kayıp-kaçak” tespiti için kazı çalışması yaptı.

“Verdiğimiz rahatsızlığı anlayışla karşılayan herkese teşekkürler”

Çalışmayı duyuran ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Öztürk, “Su kaynaklarımızın hızla azaldığı bir dönemde, Ankaralının bedelini ödediği kayıp kaçakları tespit etmek maksadıyla Çin Büyükelçiliği önünde başlattığımız çalışmadan dolayı verdiğimiz rahatsızlığı anlayışla karşılayan herkese teşekkür ederiz” dedi.

- Advertisment -