Ana SayfaHaberlerMedyadan Filenin Sultanları manzaraları…

Medyadan Filenin Sultanları manzaraları…

Avrupa Şampiyonu olan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın zaferini Yeni Şafak, Akit, Türkgün, Yeniçağ, Milli Gazete ve Aydınlık ilk sayfalarından görmedi. Ahaber ve Sabah “Erdoğan’ın hamlesi zaferi getirdi” diye verdi. TRT’nin maç sonunda Ebrar Karakurt ve Melissa Vargas ile röportaj yapmaması, Milli Takım’ın Brüksel’den Türkiye’ye tarifeli uçakla dönmesi de tartışma yarattı.

  • Ahaber ve Sabah “Erdoğan’ın hamlesi” diye verdi

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’ın başında olduğu Turkuvaz Medya’ya bağlı gazeteler ve haber siteleri; A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın başarısını “Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan Türk voleybolunun makus talihini değiştiren hamle: Melissa Vargas” diyerek verdi.

  • Yeni Şafak, Akit, Türkgün, Yeniçağ, Milli Gazete ve Aydınlık ilk sayfasından görmedi

İktidara yakın Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetesi, İYİ Parti’ye yakın Yeniçağ, MHP’ye yakın Türkgün, Saadet Partisi’ne yakın Milli Gazete ve Vatan Partisi’ne yakın Aydınlık gazeteleri; A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Avrupa Şampiyonluğu’na ilk sayfasında yer vermedi.

  • Maç sonunda sahaya inen Tarkan’ı TRT ekrana getirmedi.
  • TRT’nin maç sonunda takım oyuncularının birçoğuyla röportaj yapıp Vargas ve Ebrar Karakurt ile röportaj yapmaması tepki çekti.
  • Milli Takım ile ilgili tartışılan bir diğer nokta ise, şampiyonluk sonrası Brüksel’den İstanbul’a tarifeli uçakla dönülmesi oldu.

- Advertisment -