Ana SayfaÖZEL HABERÖZEL HABER | Sedat Peker’in Cem Küçük’e kızıp paylaştığı görüntülerdeki isim İhlas...

ÖZEL HABER | Sedat Peker’in Cem Küçük’e kızıp paylaştığı görüntülerdeki isim İhlas Holding CEO’su değil

TGRT Haber’de program yapan, Türkiye gazetesinde yazılar yazan Cem Küçük’ün ‘Sedat Peker blöf yapıyor, elinde belge ya da görüntü yok’ sözlerine karşılık Sedat Peker’e ait bir sosyal medya hesabından, ‘İhlas Holding’in CEO’su bilgisiyle R. K. A.’ya ait olduğu iddia edilen eşcinsel içerikli görüntüler yayımlandı. Fakat bu bilgi doğru değil. R. K. A.’nın İhlas Holding’le tek bağı 2021 yılında kurulan İhlas Girişim’in YK üyesi olması. Holdingin mevcut CEO’su ise 1998 yılından beri bu görevi yürüten, holdingin kurucusu Enver Ören’in oğlu Ahmet Mücahid Ören.

İhlas Holding bünyesinde bulunan Türkiye gazetesinde yazarlık ve TGRT Haber televizyonunda programcılık yapan Cem Küçük, Birleşik Arap Emirlikleri’nde yaşayan Sedat Peker’in “blöf yaptığını” ve elinde herhangi bir belge veya görüntü olmadığını iddia etmişti.

Dün (26 Haziran) akşam saatlerinde Sedat Peker’e ait “Freud’un Talebesi” isimli bir Twitter hesabından Küçük’ün çalıştığı İhlas Holding’in CEO’su olduğu notu ile R. K. A.’ya ait olduğu iddia edilen bir eşcinsel seks videosu paylaşıldı.

Ardından birçok sosyal medya kullanıcısı ve internet sitesi, R. K. A.’nın İhlas Holding’in CEO’su olduğu notu ile paylaşımı haberleştirdi.

Oysa geçmişte AK Parti’den milletvekili aday adayı da olan R. K. A. İhlas Holding’in CEO’su değildi.

İhlas Holding’in mevcut CEO’su, şirketin kurucusu Enver Ören’in oğlu olan Ahmet Mücahid Ören.

Ahmet Mücahid Ören, İhlas Holding CEO’luğu görevini 1998, yönetim kurulu başkanlığı görevini ise 2013 yılından beri sürdürüyor.

R. K. A., İhlas Holding’in CEO’su olmadığı gibi yönetim kurulu üyeleri arasında da yer almıyor.

https://www.ihlas.com.tr/yonetim-kurulu-uyeleri

R. K. A’nın iddia edildiği gibi TGRT ya da Türkiye gazetesi ile ilgili bir görevi de bulunmuyor. Bu kişinin İhlas Holding ile tek ilişkisi 14 Nisan 2021’de kurulan İhlas Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi’ndeki Yönetim Kurulu üyeliği.

İhlas Girişim’den önce Global Gayrimenkul Geliştirme Yatırım ve İnşaat Limited Şirketi’nde ortaklığı bulunan R. K. A., Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi’nde de yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunmuş.

- Advertisment -