Ana SayfaHaberlerSeçil Erzan’ın ‘duacısı’ Diba ile mesajları çıktı. Diba: “Akşam okuyalım, canım yanmıyorsa...

Seçil Erzan’ın ‘duacısı’ Diba ile mesajları çıktı. Diba: “Akşam okuyalım, canım yanmıyorsa bir şey olmaz”, Erzan: “Yarın sana 60 bin TL göndereceğim, yardım et”

Seçil Erzan’ın Whatsapp yazışmalarının olduğu bilirkişi raporuna ilginç mesajlaşmaları girdi. Erzan, olay patlamadan üç ay önce “Üstlerim onlardan habersiz iş yaptığımı fark etti. Sence büyütürler mi?” diye sorduğu Diba adlı kişi “Bu akşam ona da okuyalım ben elimden geleni yapacağım sen merak etme. Canım yanmıyor. Benim canım acımıyorsa bir şey olmaz inşallah kızım. Yarın öğleye kadar Kuran’dayım. Cuma günü de duan var” diye karşılık veriyor. Erzan, bunun üzerine “Allah razı olsun ablacım. Yarın sana 60 bin TL göndereceğim. Yardım et bana abla iyice karışmasın ortalık” diye mesaj atıyor.

“Fatih Terim Fonu” davasının sanığı Denizbank eski Levent Büyükdere Caddesi Şube Müdürü Seçil Erzan’ın, Whatsapp yazışmalarının olduğu bilirkişi raporunda, Diba adlı kişiyle ilginç bir mesajlaşması ortaya çıktı.

Diba adlı kişiye, Denizbank yöneticilerinin dolandırıcılık olayının ortaya çıkmasından üç ay önce kendisinden şüphelenmiş olabileceğiyle ilgili mesajlar atan Erzan şunları yazdı:

“Üstlerime bilgi vermem gereken bir konu vardı vermedim. Onlar da fark etti. Bir de onu çözmem gerekiyor şimdi. Konu çok önemli bu işlerle bağlantılı. Oradan da bir sorun çıkarsa her şey patlar. Onlara bir şey vermem gerekmiyor fark ettiler onlardan habersiz iş yaptığımı. Olayı büyütürlerse çok kötü olur.”

Erzan’ın bu mesajları, Serbestiyet’in dünkü (6 Kasım) haberiyle de gündeme gelmişti.

“Benim canım acımıyorsa bir şey olmaz inşallah kızım”

Bu yazışmanın devamında ise Erzan ile Diba arasında ilginç bir konuşma geçiyor.

Erzan’ın “üstleriyle” ilgili problem için “Sence büyütürler mi” diye sorduğu Diba, “Bu akşam ona da okuyalım ben elimden geleni yapacağım sen merak etme. İnşallah bunu da atlatacağız. Canım yanmıyor. Allahuekber” diye cevap veriyor.

Erzan’ın “Bir şey olmaz değil mi abla” sorusuna da Diba, “Benim canım acımıyorsa olmaz inşallah kızım. Yine de Allah bilir takdir ilahinindir olmayacak diye düşünüyorum.  Yarın öğleye Kuran’dayım, Cuma günü de duan var” karşılığını veriyor. Ardından Erzan, Diba’ya “Allah razı olsun ablacım. Yarın sana 60 bin TL göndereceğim. Yardım et bana abla iyice karışmasın ortalık” diye mesaj atıyor.

Erzan ile Diba’nın bu kısımdaki konuşmasının dökümü şöyle:

Diba: “Sence büyütürler mi?”

Seçil Erzan: “Bilmiyorum”

Diba: “tamam canım benim bu akşam ona da okuyalım ben elimden geleni yapacağım sen merak etme. İnşaallah bunuda atlatacagiz. Canım yanmiyor. Allahü ekber”

Seçil Erzan: “Olmaz bişi dimi abla”

Diba: “Benim canim acimiyorsa olmaz inşaallah kızım. Yinede allah bilir takdir ilahinindir olmayacak diye düşünüyorum. Yarın öğleye kadar kurandayim cuma günude duan var inşallah dualarda buluşuruz”

Seçil Erzan: “Allah razı olsun ablacım. Yarın sana 60 bin TL göndereceğim. Yardım et bana abla iyice karışmasın ortalık”

- Advertisment -