Ana SayfaHaberlerTekirdağ’da cinsel istismara uğrayan bebek entübe edildi

Tekirdağ’da cinsel istismara uğrayan bebek entübe edildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tekirdağ Malkara’da darp edildiği ve cinsel istismara uğradığı ortaya çıkan 2 yaşındaki bebeğin entübe edildiğini ve kardeşinin de devlet korumasına alındığını açıkladı. Bebeğin annesi ile üvey babasının aralarında olduğu 5 kişi tutuklandı.

Tekirdağ Malkara’da önceki gün (10 Eylül) gece rahatsızlandığı iddiasıyla yakınları tarafından Malkara Devlet Hastanesi’ne götürülen 2 yaşındaki Sıla Y. bebeğin darp edildiği ve cinsel istismara uğradığı ortaya çıkmıştı.

Anadolu Ajansı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Sıla Y. bebeğin entübe edildiğini ve kardeşinin de devlet korumasına alındığını açıkladığını duyurdu.

Malkara Devlet Hastanesi’ndeki muayene sırasında vücudunda darp izlerine rastlanan bebek, beyin kanaması şüphesiyle Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. Sıla bebek, şehir hastanesindeki beyin ameliyatının ardından yoğun bakım ünitesine alınmıştı.

5 şüpheli tutuklandı

Olaya ilişkin başlatılan soruşturmada bebeğin annesi, üvey babası ve iki komşu çocuğunun arasında olduğu 5 şüpheli tutuklandı.

- Advertisment -