Ana SayfaHaberlerYeni Şafak’tan Ümit Özdağ manşeti: “Vatana ihanetten hesap vereceksin”

Yeni Şafak’tan Ümit Özdağ manşeti: “Vatana ihanetten hesap vereceksin”

Yeni Şafak, sert Ümit Özdağ manşeti ile çıktı: “Anıtkabir’e gidip saklansan da kurtulamazsın: Vatana ihanetten hesap vereceksin. Karanlık mahfillerin Türkiye’deki etki ajanı.” Ümit Özdağ’dan cevap: “İngiliz Muhipler Derneği yayın organı Yeni Şafak olmayan akli dengesini de yitirmiş görünüyor.”

Yeni Şafak, bugünkü (11 Temmuz) birinci sayfasında Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için “Vatana ihanetten hesap vereceksin” manşeti attı.

Gazete, Ankara-Şam arasında müzakere sinyallerinin verilmesi üzerine Kayseri’de başlayan ve başka illere de yayılan Suriyelilere saldırı olaylarının arkasında Özdağ’ın olduğunu iddia etti.

Yeni Şafak’ın manşet haberinde şu ifadelere yer verildi:

“Karanlık mahfillerin Türkiye’deki etki ajanı Ümit Özdağ, Suriye’de ‘efendilerinin’ denklem dışı kalacağı bir çözüm umudu yeşerince yeniden sahneye çıktı. Göç sorununu çözmek ve Suriye’de terör devletinin kurulmasını engellemek için başlatılan Ankara-Şam diyaloğunu sabote etmeye girişen Özdağ, işaret fişeğini Kayseri’de ateşledi. Çatışmayı diğer illere de yaymak için tahrike devam eden Özdağ, karanlık oyunu deşifre olunca yine Atatürk’ün arkasına sığındı.

Türkiye 2011’den bu yana daha da derinleşen Suriye sorununu nihayete erdirmek için harekete geçti. Şam’daki Esed rejimine en üst düzeyde diyalog çağrısı yapan Ankara, ‘Göç sorununu birlikte çözelim, Suriye’de ABD eliyle kurulması planlanan terör devletine engel olalım’ mesajı verdi. Çağrıya Şam’dan da yeşil ışık gelince, Türkiye’deki etki ajanları harekete geçti.

İlk adım, Türkiye’yi Suriyelilerle karşı karşıya getirme tezgahı oldu. Taşeronluk ise yine Türkiye’deki her ırkçı saldırıda imzası bulunan Ümit Özdağ’a düştü. Sosyal medya hesabından Kayseri’deki Suriyelilere ait ev ve iş yerlerini tek tek hedef gösteren Özdağ, 30 Haziran akşamı bu adreslerin yakılıp yıkılmasını keyifle izledi. Suriye’ye de sıçrayan provokasyon yüzünden bölgede Türk Silahlı Kuvvetleri’ni hedef alan büyük bir provokasyonun eşiğinden dönüldü.

Etki ajanı Ümit Özdağ, Kayseri’deki derin provokasyonu ortaya çıkınca yine Atatürk’ün arkasına sığındı. Her zamanki seviyesiz üslubuyla, provokasyonu deşifre eden Yeni Şafak’ı hedef alan Özdağ, kendisinin Atatürk’ün askeri olduğu için hedef alındığı klişesine sığındı.”

“Ümit Özdağ ve Zafer Partisi yıllardır Türkiye-Suriye görüşmelerini savunuyor”

Özdağ, X hesabından Yeni Şafak’ın manşetiyle ilgili şunları yazdı:

“İngiliz Muhipler Derneği yayın organı Yeni Şafak olmayan akli dengesini de yitirmiş görünüyor. Ümit Özdağ, Türkiye-Suriye anlaşmasını sabote ediyormuş. Amacı Kürdistan’ın kurulmasını sağlamakmış. Allah bazılarına beyin yerine TEZEK vicdan yerine PİSLİK verince böyle oluyor. Ümit Özdağ ve Zafer Partisi yıllardır Türkiye-Suriye görüşmelerini savunuyor. Bölgede kurulmak istenen PKKistan’ın önünü kesmenin tek yolu bu diye yıllardır anlatıyoruz. O kadar çok anlattık ki bakın siz Yemi Şafakçılar beyin yerine kullandığınız TEZEK ile bile anladınız. Biz vatan hainlerinin kim olduğunu PKK ve FETÖ ile işbirliği sürecinde gördük şafakçı tosunlar.”

- Advertisment -