Ana SayfaSeçim 2023AK Parti etkinliğinde konser verdiği için eleştirilen Demet Akalın’a Kılıçdaroğlu’ndan destek: “Biz...

AK Parti etkinliğinde konser verdiği için eleştirilen Demet Akalın’a Kılıçdaroğlu’ndan destek: “Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz”

AK Parti’nin İzmir Bayraklı’daki etkinliğinde sahne aldığı için muhalif sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline gelen Demet Akalın’a Kılıçdaroğlu’ndan destek geldi: “Bu bizim inandığımız değil. Bu dil AK Parti’dir. Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize. Arkadaşlar, lütfen ne için geldiğimizi anlayın!” Kılıçdaroğlu’nun desteğine, Demet Akalın, “kalp işareti”yle teşekkür etti.

Şarkıcı Demet Akalın, dün (12 Mayıs Cuma) İzmir Bayraklı sahilinde AK Parti’nin seçim çalışmaları kapsamında düzenlediği etkinlikte konser verdi.

Konser görüntüleri kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Pek çok muhalif, Akalın’a AK Parti etkinliğinde konser verdiği için tepki gösterdi.

AK Parti tarafından yönetildiği bilinen bazı operasyon hesaplarından ise Demet Akalın’a yönelik ‘linç girişiminin anatomisinin’ nasıl işleyeceğine dair paylaşımlar yapıldı:

Öte yandan Akalın’ın birkaç gün önce favoriye eklediği bazı tweet’ler de gündeme geldi.

Demet Akalın’ın Bayraklı konseriyle ilgili tartışmalar devam ederken, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan konuya dair bir açıklama geldi.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Demet Akalın’a yönelik eleştirilerin haksız olduğunu savundu ve şöyle dedi:

“Bu bizim inandığımız değil. Bu dil AK Parti’dir. Bizim zamanımızda kim, nerede, nasıl isterse sanatını icra eder, karışmak bizim ne haddimize. Arkadaşlar, lütfen ne için geldiğimizi anlayın. Biz sanatçılarla kavga etmeyeceğiz, dünyadır bizim rekabet alanımız. Anlayalım artık!

Akalın, Kılıçdaroğlu’nun bu paylaşımına Millet İttifakı’nın seçim simgesi haline gelen iki elle kalp yapma emojisi bırakarak cevap verdi.

- Advertisment -