Ana SayfaSeçim 2023Vali, AK Partili adaya canlı telefon bağlantısıyla destek verdi

Vali, AK Partili adaya canlı telefon bağlantısıyla destek verdi

Şırnak’ta AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Arslan Tatar, Habur Sınır Kapısı’nda toplanan kalabalığın yanında Şırnak Valisi Osman Bilgin’i aradı. Vali Bilgin, AK Partili adaya Habur sınır kapısındaki sorunların çözümü için destek verdi: “Halkın refahı ve mutluluğunun sağlanabilmesi için sizin ve bizim gibi insanların olması gerekiyor. Sayın vekilimizin fikirleri bizim için çok çok önemli ve anlamlı.”

Şırnak AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Arslan Tatar Habur sınır kapısına gitti, orada toplananların yanında Şırnak Valisi ile konuştu, ardından da konuşmayı sosyal medya hesabından paylaştı. Valiyle milletvekili adayı arasında geçen konuşma, adayın aktardığı şekliyle şöyle:

Vali: Kararı, bizim kararımızı ama bunu net bir şekilde söyleyebilirim eğer süreç içerisinde bizim için en önemlisi halkın refahın mutluluğu ama halkın mutluluğun sağlanabilmesi için gençlerimizin en iyi şekilde sizin ve bizim gibi insanların olması gerekiyor. Sayın vekilimizin fikirleri bizim çok çok önemli ve anlamlı. Süreci böyle bir şekilde yürütmemiz dahilinde hep birlikte el ele verip yarın 24 saati sıkıntısız bir şekilde yürütmemiz gerekir.

AK Parti adayı Arslan Tatar: Sayın valim çok teşekkür ediyorum.

Habur sınır kapısı, Şırnaklılar için en önemli geçim kapısı. Ama sınır kapısında bekleme süresi 4-5 güne çıkabiliyor. Vekil adayı Arslan Tatar, seçilmesi durumunda gümrük kapısında bekleme süresini 24 saate indireceğini vaat ediyor. Telefon konuşmasıyla bu önemli vaadi için Şırnak Valisi Osman Bilgin’den açık bir destek almış oluyor.

- Advertisment -