Ana SayfaSerbest BlogBayram Tatilinde Konaklayabileceğiniz 3 Muhafazakar Otel

Bayram Tatilinde Konaklayabileceğiniz 3 Muhafazakar Otel

Çok sayıda kişi şimdiden bayram tatili planlarını yaptı otelini seçerek rezervasyonunu tamamladı. Ancak hala geç kalmış sayılmazsınız! Bayram tatilinde güzel ve konforlu bir muhafazakar otelde konaklamak için otelleri gözden geçirmeye başlayın.

Çok sayıda kişi şimdiden bayram tatili planlarını yaptı otelini seçerek rezervasyonunu tamamladı. Ancak hala geç kalmış sayılmazsınız! Bayram tatilinde güzel ve konforlu bir muhafazakar otelde konaklamak için otelleri gözden geçirmeye başlayın. İslami kaidelere uygun hizmet sunan oteller ne kadar popülerse o kadar kısa zamanda tam doluluk oranına ulaşıyor. Bu nedenle acele etmeniz, daha fazla sayıda seçeneğinizin olması anlamına gelir. Sizler için seçtiğimiz 3 muhafazakar oteli şimdi incelemeye başlayın!

  • Adin Beach Hotel

Rahatlıkla konaklayabileceğiniz ve son derece konforlu bir hizmet alabileceğiniz otellerden biri Adin Beach adını taşıyor. Muhafazakar yaşam şekline uygun bir hizmet sunan otelde tüm yiyecekler her zaman helaldir. Ayrıca alkolsüzlük kuralı uygulandığından otelde alkol alınmasına izin verilmiyor. Tesiste alkol servisi yapılmıyor. Kadınlara özel açık ve kapalı havuz imkânlarının yanı sıra plaj ve güneşlenme alanları da sunan otelde mahremiyet konusunda büyük önem verildiğini belirtmek mümkün! Aynı zamanda kadınlar için ayrılan alanların tamamen korunaklı bir yapıda olduğunu da bilmeyenler için ekleyelim. Bu otel Antalya’nın Alanya ilçesinde hizmet veriyor.

  • Adenya Hotel Resort & Spa

Eğer Antalya tutkunuysanız ve lüks bir muhafazakar otel arıyorsanız tercih edebileceğiniz otellerden biri de Adenya Hotel Resort & Spa olabilir. Spa merkezi, sauna, buhar banyosu, türk hamamı, fitness, masaj, tuz odası gibi her türlü olanağın mevcut olduğu bu otelde temizliğe ve hijyene de önem verildiğini ekleyelim. Otelde kadınlar için ayrılan alanlar tamamen korunaklıdır. Bu alanlar arasında açık ve kapalı havuzlar, plaj ve güneşlenme alanları var. Sağlığına önem verenler için ayrılan fitness alanları gibi bölümler de konforlu bir şekilde kullanılabiliyor.

  • Wome Deluxe 

Sizlere son önerimiz de yine Antalya’da hizmet veren Wome Deluxe oteldir. Sahile son derece yakın mesafede yer alan bu otelde aileniz ile birlikte gönül rahatlığı ile konaklayabilirsiniz. Elbette bu otelde de tamamen korunaklı olan ve kadınlar için ayrılmış alanlar yer alıyor. Sıraladığımız bu otelleri ve çok daha fazlasını yakından incelemek, görsellerine bakmak için HalalBooking.com adresine tıklayın. Site üzerinden rezervasyon da yaptırabilirsiniz.

- Advertisment -