Ana SayfaSerbest BlogSakaryaspor - Kocaelispor maçı ne zaman hangi kanalda?

Sakaryaspor – Kocaelispor maçı ne zaman hangi kanalda?

"Sakaryaspor - Kocaelispor maçı ne zaman?" ve "Sakaryaspor - Kocaelispor maçı hangi kanalda?"

Trendyol 1. Lig’in 17. haftası Sakaryaspor – Kocaelispor maçına ev sahipliği yapacak. İki komşu şehrin karşılaşması ile ilgili “Sakaryaspor – Kocaelispor maçı ne zaman?” ve “Kocaelispor – Sakaryaspor maçı hangi kanalda?” soruları sıkça aranıyor.

İki ezeli rakibin karşılaşması öncesinde Kocaelispor 33 puanla Trendyol 1. Lig’de 2. sırada yer alırken Sakaryaspor ise 29 puanla 5. sırada bulunuyor.

Sakaryaspor – Kocaelispor maçı ne zaman saat kaçta nerede hangi kanalda?

Yeşil – siyahlı iki ekibin mücadelesi Sakarya Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Sakaryaspor-Kocaelispor maçı 23 Aralık Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak.

Tribünleri ile meşhur iki takımın mücadelesine sahne olacak olan Sakaryaspor’la Kocaelispor arasında oynanacak olan maç TRT Spor ve BeinSports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Deplasman tribünü yasağı var

Dev maç öncesinde konuk Kocaelispor taraftarlarına Sakarya Valiliği tarafından deplasman yasağı getirildi. Meydana çıkabilecek şiddet olaylarına karşı alınan bu önlemin kaldırılması için iki takım camiası da ortak çalışma başlattı.

Kocaelispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ise yasakla ilgili şunları söyledi:

“Maçta olay olacaksa yasağı doğru karşılıyorum. Orada küfürler, hakaretler olacaksa yazık günah. Fair-play ortamı oluşacaksa ki çok kolay gözükmüyor. Olay çıkmasına, insanların birbirine girmesine, bunlara hiç gerek yok. Her zaman taraftarımız yanımızda olsun, bizimle beraber olsun isteriz. Ben artık futboldan şiddetin uzaklaştırılmasından yanayım. İnsanlar birbirine saygı göstererek futbol ortamını yaşasınlar. Elbette rekabet olacak, insanlar birbiriyle ironi yapacaklar, bu keyif katıyor. Ama bunun bir seviyesi olsun. Ama işin içine şiddet girmesin.”

Sakaryaspor’u eski futbolcu Tuncay Şanlı yönetiyor

Bu yıl Trendyol 1. Lig’de üst üste ikinci sezonunu geçiren Sakaryaspor’da takımın başında Sakaryalı eski futbolcu Tuncay Şanlı var. Şanlı yönetimindeki kulüp bu sezon çıktığı 16 maçta 8 galibiyet 3 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı.

Sakaryaspor – Kocaelispor bilet fiyatları

Sakarya Atatürk Stadyumu’nda 23 Aralık Cumartesi akşamı oynanacak olan maçın biletleri Passolig uygulaması üzerinden satışa çıktı.

Bilet fiyatları 50 TL ile 1000 TL arasında değişiyor.

Bilet satışlarının başlamasının ilk 24 saatinde 8 bin 462’den fazla bilet satıldı.

- Advertisment -