Ana SayfaSerbest BlogYunanistan Futbol Ligi hangi kanalda yayınlanıyor? Panathinaikos maçı canlı izle

Yunanistan Futbol Ligi hangi kanalda yayınlanıyor? Panathinaikos maçı canlı izle

Fatih Terim Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile anlaştıktan sonra futbolseverler Yunanistan Ligi maçlarının hangi kanaldan canlı yayınlandığını merak etmeye başladılar. Terim'in imzasının ardından Yunanistan takımı Panathinaikos'un sosyal medya sayfalarında yoğun bir takipçi artışı olmuş ve taraftarlar ligdeki karşılaşmaların yayınlanacağı mecrayı araştırmaya başlamışlardı. İşte Yunanistan ligi hangi kanalda? SSports canlı izle ücretsiz sorusuna ilişkin haberimizin ayrıntıları...

Teknik direktör Fatih Terim‘in Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos’un başına geçmesinin ardından Yunanistan Ligi hangi kanalda yayınlanıyor ve Panathinaikos maçı canlı izle yöntemleri merak konusu oldu.

Yunanistan Futbol Ligi hangi kanalda yayınlanıyor?

Türkiye’de 2023-2024 sezonu itibarıyla Yunanistan Futbol Ligi’nin yayıncısı bulunmamaktadır.

TV8 ve EXXEN’in sahibi Acun Ilıcalı’nın Panathinaikos’un maçlarının yayın haklarını satın almak için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.

Anlaşma sağlanması halinde, Fatih Terim’in de teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos’un maçları EXXEN uygulamasından ve TV8’den yayınlanabilir.

Panathinaikos maçı canlı izle hangi kanal

Peki Fatih Terim’in başına geçtiği Panathinaikos’un maçlarını Türkiye’den izlemenin yolları neler?

Yunanistan Futbol Ligi’nin yayın haklarını satın almayan kanallar, maçları illegal olarak yayınlayabilmektedir. Bu kanallara internet üzerinden erişebilir ve maçları bu şekilde izleyebilirsiniz. Ancak, bu yöntemin yasal olmadığını ve çeşitli riskler içerdiğini unutmamak gerekir.

Yunanistan Futbol Ligi’nin maçlarını canlı olarak izlemek mümkün olmasa da, canlı skor ve özetlerini takip etmek mümkündür. Bunun için, internetteki spor sitelerini veya uygulamaları kullanabilirsiniz.

Yunanistan Futbol Ligi yayıncısı kim?

Yunanistan Futbol Ligi’nin Yunanistan’daki yayıncısı, Nova Sports kanallarıdır. Nova Sports, Yunanistan’ın en büyük spor kanalları grubudur ve ligin tüm maçlarını canlı olarak yayınlamaktadır.

Nova Sports’a abone olarak veya Nova Sports uygulamasından yararlanarak ligin maçlarını izleyebilirsiniz.

Panathinaikos maçı ücretsiz canlı izle

Yunanistan Futbol Ligi’nin maçlarını ücretsiz olarak izlemek isteyenler için de bazı seçenekler bulunmaktadır. Örneğin, ERT Sports kanalları, ligin bazı maçlarını ücretsiz olarak yayınlamaktadır. Ayrıca, bazı çevrimiçi platformlar da ligin maçlarını ücretsiz olarak yayınlamaktadır.

Yunanistan Ligi Panathinaikos maçı S Sports canlı izle

Fatih Terim’in yönetimindeki Panathinaikos takımının maçlarını da kapsayan yayın haklarını SSports kanalı satın aldı. Bundan böyle S Sports’a üye olarak Panathinaikos maçlarını ve Yunanistan Ligi canlı izleyebilirsiniz.

Panathinaikos – Giannia maçı hangi kanalda canlı izle

Fatih Terim, teknik direktör olarak ilk maçına 3 Ocak Çarşamba günü TSİ 22.00’de çıkacak. Bu maçta Panathinaikos lig sonuncusu Giannia’yı evinde konuk edecek.

Maç Nova Sports’tan canlı olarak yayınlanacak.

Ardından 7 Ocak’ta yine evinde Panetolikos’u ağırlayacak olan yeşil beyazlı ekip, 10 Ocak Çarşamba günü ise Yunanistan Kupası’nda ezeli rakibi Olympiacos ile karşılaşacak.

Atina derbisi olarak adlandırılan Panathinaikos – Olympiacos müsabakası Ocak ayı içerisinde 3 kez gerçekleşecek. Bunlardan 2’si kupa, biri ise lig maçı olacak.

- Advertisment -