Ana SayfaÖZEL HABERGözden Kaçmasın | AK Partili Ermeni vekil Disney’in kararından üzgün, RTÜK futbol...

Gözden Kaçmasın | AK Partili Ermeni vekil Disney’in kararından üzgün, RTÜK futbol yorumcularına da müdahaleye hazırlanıyor

Türkiye’de bugün bir numaralı gündem aşırı sıcaklar. Uzmanlara göre sıcaklar yeni hafta itibariyle etkisini yitirecek. İstanbul Valisi “sokak köpeği’ diye bir şey yok” dedi, belediyeleri göreve çağırdı. TFF Başkanı spor yorumcularını üstü kapalı tehdit etti: “Suçlayıcı konuşmaların ağır bedelleri olacak.”

  • Sabah gazetesinin Disney gündemi devam ediyor. Haberde; AK Parti’nin Ermeni Milletvekili Secan Sıvacıoğlu ve Ermeni Vakıfları Birliği Başkanı Bedros Şirinoğlu’nun Disney’in kararını üzüntüyle karşıladıklarına yer verildi.
  • Sözcü “Disney+ Türkiye’yi terk etsin” dedi, Azerbaycan’a kızdı: “Ermenistan’la savaşını Türkiye sayesinde kazanan ‘İki devlet, bir millet olduğumuz Azerbaycan neden sessiz?”
metin, gazete, yazı tipi, ekran görüntüsü içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu
  • Türkiye gazetesinden Ömer Faruk Ünal’a konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, RTÜK’ün spor programlarını daha sert bir şekilde denetleyeceğini söyledi: “Suçlayıcı konuşmaların ağır bedelleri olacak”
metin, haberler, adam, insan, kişi, şahıs içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu
  • Aydınlık’ın YÖK ısrarı sürüyor. Bir süredir YÖK’ün FETÖ ile gerekli mücadeleyi etmediğini yazan Aydınlık, bugün de bu haberlerini sürdürüyor: “Adil Öksüz de ‘akademisyen’di”
metin, gazete, haberler, tabloit gazete içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Kısa kısa…

  • İstanbul Valisi Davut Gül, sokak köpekleri ile ilgili bir açıklama yaparak “Sokak hayvanı diye bir şey yok; sevenler köpekleri sahiplenecek, sahiplenilmeyenler için belediyeler görevini yapacak” dedi.

https://t24.com.tr/haber/istanbul-valisi-sokak-hayvani-diye-bir-sey-yok-belediyeler-gorevini-yapacak,1123479

  • CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim çalışmalarının startını Erzincan’da verdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ise 7-8 Ağustos’ta Elazığ ve Tunceli’de sahaya ineceği açıklandı.
  • Meteoroloji Uzmanı Güven Özdemir’e göre, Eyyam-ı bahur sıcakları hafta sonunda etkisini kaybedecek. Önümüzdeki hafta ise yağışlı bir hava Türkiye’yi bekliyor.

https://kisadalga.net/haber/detay/meteoroloji-uzmani-tarih-verdi-sicaklik-dusecek-yagmur-geliyor_77708

- Advertisment -