Ana SayfaHaberlerCHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Alparslan Türkeş’in eşine ziyaret

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Alparslan Türkeş’in eşine ziyaret

Seval Türkeş daha önce Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayıp, Alâattin Çakıcı'nın tehditlerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Seval Türkeş’i ziyaretine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan  Alparslan Türkeş'in eşine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seval Türkeş’e ziyaret esnasında kitap hediye etti.

Çakıcı’nın tehdidinin ardından telefon etmişti

Alaattin Çakıcı’nın tehditlerinin ardından Türkeş’in eşi Seval Türkeş, 19 Kasım’da Kılıçdaroğlu’nu aramıştı. Telefon görüşmesinde Türkeş, yaşananlardan dolayı duyduğu rahatsızlığı Kılıçdaroğlu’na iletmişti.

Kemal Kılıçdaroğlu ise Türkeş’in telefonu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı:

“Beni üzen nokta asıl şu. Meşru bir organın, siyasi partiler yasasına göre kurulmuş bir partinin üstelik Türkiye Cumhuriyeti tarihinde köklü olarak kabul ettiğimiz bir partinin genel başkanının bir mafya liderine sahip çıkması. Asıl üzücü olan bu. Geri tartışmaların hiçbir önemi yok. Bu konuda beni duygulandıran telefon sayın Seval Türkeş’e ait. Aradı, büyük üzüntülerini dile getirdi. Bu partinin böyle bir pozisyona düşmesinin kendisi açısından da çok büyük bir rahatsızlık yarattığını ifade etti. Bunu söylemek isterim. Diğerlerinin hiçbir önemi yok.”

- Advertisment -