Ana SayfaHaberlerDilan Polat ile Seçil Erzan aynı koğuşa alındı. Sosyal medyada büyük tedirginlik:...

Dilan Polat ile Seçil Erzan aynı koğuşa alındı. Sosyal medyada büyük tedirginlik: “Tehlikenin farkında mısınız?”

Futbol dünyasından ünlü isimleri “özel fon” vaadiyle dolandıran Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan ile kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat’ın kendi talepleri üzerine aynı koğuşa alınmaları üzerine sosyal medyada esprili paylaşımlar yapıldı: “Özel kız yurdu bile daha sıkıdır”, “Şimdi Türkiye düşünsün”, “Tehlikenin farkında mısınız?”, “Parti kurabilirler.”

“Özel bankacılık fonu” vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi futbol dünyasından isimlerin de olduğu birçok kişiyi dolandırdığı suçlamasıyla tutuklu bulunan Denizbank eski şube müdürü Seçil Erzan ile kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, tutuklu bulundukları Silivri’deki Marmara Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu’nda aynı koğuşa alındıkları ortaya çıktı.

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre, cezaevi yönetimi Erzan ve Polat’ın talebi üzerine bu kararı aldı.

Erzan’ın avukatı Bülent Aybirdi, şunları söyledi:

“Dilan Polat ile aralarında herhangi bir sıkıntı yok. Bu durum ikisi için de çok iyi oldu. Birlikte vakit geçiriyorlar, sohbet edip dertlerini paylaşıyorlar. Müvekkilim, cezaevinde genellikle önümüzdeki celse görülecek duruşma öncesi notlar hazırlıyor. Okumak için kitaplar istiyor.”

Dilan Polat’ın yargılandığı davaya en son Fatih Terim de müşteki olarak eklendi.

Polat ile Erzan’ın koğuş arkadaşı olması sosyal medyada esprilere neden oldu. Sosyal medyadaki paylaşımlardan bazıları:

- Advertisment -