Ana SayfaHaberler“Sayın Bahçeli, o arsız metin yazarları şu dört soruya cevap versinler”

“Sayın Bahçeli, o arsız metin yazarları şu dört soruya cevap versinler”

CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında MHP lideri Devlet Bahçeli’ye seslendi.

Bahçeli’nin, MHP grup toplantısında kendisine yönelttiği “İmralı canisinin ve cezaevindeki terör mahkumlarının affını istiyor musunuz? Vatan topraklarının bir bölümünde bağımsız Kürdistan’ın kurulmasından yana mısınız? Beraber DEM’lendiklerinize söz verdiniz mi? Hangi dış mihrakların nam ve hesabına siyasi çalışma yürütüyor, Türkiye’nin geleceğini kimlerle konuşuyor, kimin folluğunda yatıyorsunuz? 37 kişinin katiline verilen cezalar hukuksuz ise, size göre hukuk nedir? Adalet nedir? Devlet nedir? Siyasi onur ve millet sevdası sizin meşrebinizde ne manaya gelmektedir?” sorularına tepki gösteren Özel, şunları söyledi:

“O meşhur ikili…”

“Ben o promptera bunları kimin yazdığını biliyorum. O meşhur ikili var ya MHP örgütünün illallah dediği ikili. Gerçek MHP’lilerin tüylerini diken diken yapan ikili. MHP’de metinleri yazan, gece bir evinde telefon bir elinde bardak tweetler atan o birisiyle, o ‘Meclis’in uzman çavuşuyum’ deyip de uzman çavuşa bile verdiği sözleri tutmayan o birisi var ya. O ikisi, 4 tane soru yazmışlar, Sayın Bahçeli’ye ‘oku bakalım Özgür Özel cevap versin’…

“Size bu soruları yazan o arsız metin yazarları var ya şu dört soruya cevap versinler bakalım.

“Bu iki kişinin isimleri Sinan Ateş iddianamesinden nasıl ve kimler tarafından ayıklanmıştır?

“Ülkü Ocakları genel başkanlığı yapmış bir ismin sokak ortasında ölümünden sonra ‘Kimse tweet atmayacak cenazeye gitmeyecek taziye bildirmeyecek’ diyen hangi ikisidir? Bu talimatı partiye hangi ikisi yaymıştır?

“Tetikçiyi kaçıran aracın fotoğrafları açığa çıkıp Ülkü Ocakları Genel Başkanı’na bu aracın ceza yemeyecek, trafikte durdurulmayacak statüsüne getirilmesine hangi ikisi ya da ikisinden hangisi katkı sağlamıştır?

“İran Cumhurbaşkanı’nın ölümü aydınlanmalıdır diye promptera yazanlar Sinan Ateş davasının üzerine sis çöktürürken bu ikisinin bu sisteki payı nedir? Yoksa bu sisin kendisi bizatihi bu ikisinin kendisi midir?

“Bu 4 soruyu cevaplayın, benim 4 soruya bakarız.”

- Advertisment -