Ana SayfaHaberlerErdoğan: “Rakipleriyle değil kendileriyle uğraşarak seçim kazanmaya çalışan muhalefet herhalde sadece bizde...

Erdoğan: “Rakipleriyle değil kendileriyle uğraşarak seçim kazanmaya çalışan muhalefet herhalde sadece bizde var”

Erdoğan, Mersin’de mitingde konuştu: “CHP Belediyesi, Mersin'e hiçbir şey vermedi. Birbirleriyle kavga etmekten gözü memleketi görmüyor. DEM'lenmekten başka bir işleri kalmıyor. Dünyada rakipleri ile değil kendi kendileri ile uğraşarak seçim kazanmaya çalışan muhalefet herhalde sadece benim ülkemde var.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu.

“Burada hangi belediye vardı? CHP belediyesi. CHP Belediyesi, Mersin’e hiçbir şey vermedi. Daha bu güzel Mersinimizi bunlara teslim edemeyiz.

“Bunlarda vizyon yok, proje yok. Hayalleri sadece kendi çıkarları ile sınırlı. Eskiler otu çek, köküne çek derler. Bunların genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları ne olsun. Birbirleriyle kavga etmekten gözü memleketi görmüyor. DEM’lenmekten başka bir işleri kalmıyor.

“Dünyada rakipleri ile değil kendi kendileri ile uğraşarak seçim kazanmaya çalışan muhalefet herhalde sadece benim ülkemde var.

“Mersin zübük siyasetçilere mecbur değil. 31 Mart’ta bu kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım. Atatürk istismarcılarının devrini kapatalım.”

- Advertisment -