Anasayfa / Dünya / Son çeyrek finalist İsviçre, Arjantin’in rakibi oldu

Son çeyrek finalist İsviçre, Arjantin’in rakibi oldu

FIFA 2026 Dünya Kupası son 16 turunda normal süresi ve uzatmaları golsüz eşitlikle tamamlanan mücadelede İsviçre, Kolombiya'yı penaltılar sonucunda 4-3 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.

2026 FIFA Dünya Kupası’nda (FIFA 2026) son çeyrek finalist belli oldu. İsviçre ile Kolombiya son bilet için karşı karşıya geldi.

Vancouver’da oynanan maçın 90 dakikası ve uzatma devreleri golsüz eşitlikle geçildi.

Seri penaltı vuruşlarında Kolombiya’ya 4-3’lük üstünlük sağlayan Murat Yakın’ın çalıştırdığı İsviçre, adını çeyrek finale yazdırdı.

Seri penaltı atışlarında Kolombiya’da Davinson Sanchez ile J. Hernandez topu ağlarla buluşturamadı. İsviçre’de ise Akanji golle buluşamadı.

Bu sonuçla İsviçre, çeyrek finalde Arjantin’in rakibi oldu.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın