Ana SayfaDış HaberElon Musk, 12'nci kez baba oldu

Elon Musk, 12’nci kez baba oldu

Elon Musk ile Neuralink’in yöneticisi Shivon Zilis’in üçüncü çocuğunun, bu yılın başlarında dünyaya geldiği ortaya çıktı. Musk, ‘bebeği gizlemediğini’ söyledi.

Tesla, SpaceX ve X’in sahibi, ABD’li milyarder Elon Musk’ın 12’nci kez baba olduğu ortaya çıktı. Elon Musk ile Neuralink’in yöneticisi Shivon Zilis, üçüncü çocuklarını bu yılın başlarında kucağına aldı. Bebeğin adı ve cinsiyeti henüz açıklanmadı.

Basına yansıyan ‘gizli bebek’ haberleri sonrası Page Six’e konuşan 52 yaşındaki Elon Musk, şu ifadeleri kullandı: “‘Gizli bebek’ yanlış bir ifade. Tüm arkadaşlarımız ve ailemiz bebek beklediğimizi biliyordu. Bu konuda bir basın açıklaması yapmamak, (ki yapmak tuhaf olurdu) bebeğin ‘gizli’ olduğu anlamına gelmez.”

Temmuz 2022’de, Musk ile Zilis’in iki çocuk dünyaya getirdiği açıklanmıştı. Daha sonra açıklanan mahkeme belgelerinde, ikiz çocukların 2021 yılında doğduğu belirtilmişti. Kasım 2021’de dünyaya gelen ikizlerin isimlerinin Strider ve Azure olduğu duyurulmuştu. İkizlerin doğumundan haftalar sonra ise, Musk ile eski sevgilisi şarkıcı Grimes’ın ikinci çocuğu dünyaya gelmişti.

- Advertisment -