Ana SayfaHaberlerAyşe Ateş: "Evet, Sinan gazetecileri dövdürdü, hepsinden özür diliyorum"

Ayşe Ateş: “Evet, Sinan gazetecileri dövdürdü, hepsinden özür diliyorum”

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş: “Evet, Sinan gazetecileri dövdürdü. Çok büyük kavga ettik, ‘iki kızın var, yakışıyor mu’ dedim. ‘Yapmazsam Ocak Başkanı olamam’ dedi. O gazetecilerin hepsinden özür diliyorum. Onun dövdürdüğü birkaç gazeteci bana çok destek oldu, hepsinden Allah razı olsun.”

Suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, KRT TV’de Zübeyde Sarı’nın sorularını yanıtladı.

“Evet, gazetecileri dövdürdü, özür diliyorum”

Sinan Ateş’in Ülkü Ocakları Başkanı olduğu dönemde dövdürdüğü iddia edilen gazetecilerle ilgili iddiaları doğrulayan Ayşe Ateş, “Evet, Sinan gazetecileri dövdürdü. Çok büyük kavga ettik, ‘iki kızın var, yakışıyor mu’ dedim. ‘Yapmazsam Ocak Başkanı olamam’ dedi. O gazetecilerin hepsinden özür diliyorum. Onun dövdürdüğü birkaç gazeteci bana çok destek oldu, hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Cinayetten kısa süre sonra 4 tane daire aldığı ve estetik yaptırdığı söylenerek hedef alınan Ateş şu ifadeleri kullandı:

“Sinan öldükten sonra 20 kilo verdim. ‘Estetik yaptırdı, dolgu yaptırdı’ bir sürü şey dediler. Yaptırsam da kimseyi ilgilendirmez. İstediler ki akşama kadar Yasin okuyup gözyaşı dökeyim. Kafalarındaki kadın profili; kadının sesi çıkmayacak.”

- Advertisment -