Anasayfa / Dış Haber / Başpiskoposu ‘nezaket’ ziyaretinde şehadet parmağını kaldırıp poz veren diplomat tweetini sildi

Başpiskoposu ‘nezaket’ ziyaretinde şehadet parmağını kaldırıp poz veren diplomat tweetini sildi

Türkiye’nin Lyon Başkonsolosu Cemil Çağdaş Yıldırım, Lyon Başpiskoposu Olivier de Germay’e yaptığı nezaket ziyaretinde parmağıyla şehadet işareti yapıp bir adım önde fotoğraf çektirdi. Gelen tepkiler üzerine fotoğraf başkonsolosluğun X hesabından kaldırıldı. Ne olmuştu? Türkiye’nin Lyon Başkonsolosluğu’nun sosyal medya hesabından, 7 Mayıs günü yapılan paylaşımda Başkonsolos Cemil Çağdaş Yıldırım’ın, Lyon Başpiskoposu Olivier de Germay’i ziyaret ettiği belirtilmişti. […]

Türkiye’nin Lyon Başkonsolosu Cemil Çağdaş Yıldırım, Lyon Başpiskoposu Olivier de Germay’e yaptığı nezaket ziyaretinde parmağıyla şehadet işareti yapıp bir adım önde fotoğraf çektirdi. Gelen tepkiler üzerine fotoğraf başkonsolosluğun X hesabından kaldırıldı.

Ne olmuştu?

Türkiye’nin Lyon Başkonsolosluğu’nun sosyal medya hesabından, 7 Mayıs günü yapılan paylaşımda Başkonsolos Cemil Çağdaş Yıldırım’ın, Lyon Başpiskoposu Olivier de Germay’i ziyaret ettiği belirtilmişti.

Paylaşımda “Nezaket ziyaretinde bulunduğumuz Lyon Başpiskoposu Olivier de Germay’e misafirperverliği için teşekkür ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Fakat Başpiskopos’un yanında değil de önünde duran Yıldırım, şahadet parmağını kaldırarak poz verdiği için paylaşımına tepki gelmişti.

Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?

Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.

Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.

Bu Sayfayı Paylaşın