Ana SayfaHaberlerYeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı: "İktidar vadesi gelen borçları ödeme peşinde olduğu...

Yeniden Refah Genel Başkan Yardımcısı: “İktidar vadesi gelen borçları ödeme peşinde olduğu için vatandaşa karşı kör-sağır-dilsizi oynuyor”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli, Serbestiyet YouTube kanalında Şimdiden Seçim 2024 programına konuk oldu: "AK Parti yerel seçimlerde erimeye devam edecek", "Biz iktidara 'artık itibardan da tasarruf etmelisiniz' diyoruz", "Biz Cumhur İttifakı ile bir seçim işbirliği yaptık. Bir siyasi ortaklık yapmadık. Ne sevaplarına ne de günahlarına ortak değiliz", "Şu an için yaptıkları Kemal Derviş politikaları gibi. Mehmet Şimşek'in bir kurtarıcı olarak sunulması aslında tam olarak bir çelişkiler yumağı. Şimşek'in elinde sihirli değnek yok."

Geyveli’nin açıklamalarından öne çıkan satırlar şöyle:

“Günahlarına da sevaplarına da ortak değiliz”

“Biz Cumhur İttifakı ile bir seçim işbirliği yaptık. Bir siyasi ortaklık yapmadık. Ne sevaplarına ne de günahlarına ortak değiliz.”

“Biz onlara 30 maddelik milletin yararına olan bir mutabakat imzalattık ve seçimde beraber hareket ettik”

“Şimşek’in uygulamaları Derviş gibi”

“Şu an için yaptıkları Kemal Derviş politikaları gibi. Mehmet Şimşek’in bir kurtarıcı olarak sunulması aslında tam olarak bir çelişkiler yumağı. Şimşek’in elinde sihirli değnek yok.”

“İktidar vadesi gelen borçları ödeme peşinde olduğu için vatandaşa karşı kör-sağır-dilsizi oynuyor. Çünkü iki eli bağlı.”

- Advertisment -