Ana SayfaHaberlerAynur Doğan konserinin iptalini isteyen AK Partili hesaplar: “Solu sevindirmek için sağı...

Aynur Doğan konserinin iptalini isteyen AK Partili hesaplar: “Solu sevindirmek için sağı küstürdünüz”

Aynur Doğan’ın konserinin iptali, AK Parti destekçisi sosyal medya hesaplarının Derince Belediyesi’ne yaptığı çağrıları izledi: “Solu sevindirmek için sağı küstürdünüz. Artık gerçek hakiki çoğu Müslüman reise oy vermem diyor”, “Hiçbir zaman Reis’e oy vermeyecek insanlara şirin görünmek için yapılmadık kalmıyor”, “Birilerine yaranmak için kendinizi bitirmeye çalışmayın”, “Nedir bu sola yaranma sevdası, bu sevda bizi bitirecek.”

Derince’de yapılması planlanan konseri ilk hedef alan kişi Milat Gazetesi’nden Özlem Doğan oldu.

Özlem Doğan’ın Derince Belediyesi’ni etiketlediği bu paylaşımı, pek çok AK Parti destekçisi sosyal medya kullanıcısı tarafından da paylaşıldı.

Doğan’dan sonra “Misvak Caps” ve başka  AK Parti destekçisi sosyal medya hesaplarından Derince Belediyesi’ni konser nedeniyle hedef alan paylaşımlar yapıldı.

Özellikle “Misvak Caps”in, konseri “sola yaranma sevdası” diye sunmasının AK Partili sosyal medya kullanıcıları arasında destek bulduğu görüldü.

Konsere tepki gösteren AK Parti destekçilerinin önemli bir kısmı, AK Parti’nin kendi tabanını dışladığını ve başka kesimleri memnun etmeye çalıştığını öne süren mesajlar paylaştı.

Günün ilerleyen saatlerinde tekrar paylaşımlar yapan Özlem Doğan, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün konserle ilgili tepki mesajlarını gizlediğini iddia etti.

Konserin iptal edildiğini ilk paylaşanlardan biri de Özlem Doğan oldu.

Konserin düzenlenmesine tepki gösteren bazı AK Parti destekçisi sosyal medya kullanıcıları ise Derince Belediyesi’ni CHP’li sanarak, konserden dolayı CHP’yi hedef alan paylaşımlar yaptı.

- Advertisment -