Ana SayfaHaberlerGündemMeral Akşener: CHP'den 15 milletvekili istedik, bu hayatımın en büyük hatasıdır

Meral Akşener: CHP’den 15 milletvekili istedik, bu hayatımın en büyük hatasıdır

İYİ Parti'nin 3. Olağan Kurultayı 'Rotamız net, pusulamız millet' sloganıyla Ankara'da başladı. Kurultayda 1151 oyun 1127'sini alarak yeniden genel başkan seçilen Meral Akşener: "CHP'den seçime girebilmek için 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Savaşmalıydık, bileğimizin hakkıyla o seçime girmeliydik. Savaşmadık. Ömer Seyfettin'in diyetine döndü bu iş; bir türlü bedelini ödeyemedik."

14.45: İYİ Parti 3. Olağan Kurultayı’nda tek aday olan Meral Akşener; 1151 oyun 1127 sini alarak yeniden genel başkan seçildi.

11.45: Akşener kürsüye, içerisinde partililerin isimlerinin yazılı olduğu beyaz bez heybeyle çıktı: “Bana kala kala kura kaldı. Ayıp be. Kura mı çekeyim ben? Milletvekillerini kura ile mi belirleyeyim? Ne istiyorsunuz kardeşim? Saygısızlar! Ne istiyorsunuz?”

11.15: Meral Akşener: “CHP’den seçime girebilmek için 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Savaşmalıydık, bileğimizin hakkıyla o seçime girmeliydik. Savaşmadık. Ömer Seyfettin’in diyetine döndü bu iş; bir türlü bedelini ödeyemedik.”

10.00: İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin 3. Olağan Kurultayı’na katılmak için ATO Congresium salonuna geldi. Kurultayda 1070 delegenin imzasıyla genel başkanlık seçimi için yeterli çoğunluğana ulaşıldı.

09.30: İYİ Parti’nin 3. Olağan Kurultayı ‘Rotamız net, pusulamız millet’ sloganıyla Ankara’da başladı.

- Advertisment -