CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak’ın öncülüğünde kurulan “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” saha çalışmalarına başladı.
Gönüllüler, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun neden Cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini vatandaşa anlatıyor.
Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin 81 ilde yürüttüğü çalışmalara dair görüntüler sosyal medya hesaplarından yayımlanıyor.
Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, 81 ilden gelen temsilcilerle ilk toplantısını Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 25 Haziran’da Ankara’daki bir otelde yapmıştı.
Serbestiyet’in edindiği kulis bilgisine göre, Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığının gerçekleşmemesi durumunda bu topluluk adını “Türkiye Gönüllüleri” olarak değiştirerek çalışmalarına devam edecek.
Topluluğa katılım sağlamak için bizekatilin.kilicdaroglugonullu.org adında bir web sitesi de kurulmuştu.
Yazıyı beğendiysen, patronumuz olur musun?
Evet, çok ciddi bir teklif bu. Patronumuz yok. Sahibimiz kar amacı gütmeyen bir dernek. Bizi okuyorsan, memnunsan ve devam etmesini istiyorsan, artık boş olan patron koltuğuna geçmen lazım.
Serbestiyet; Türkiye'nin gri alanı. Siyah ve beyazlar içinde bu gri alanı korumalıyız. Herkese bir gün gri alanlar lazım olur.