Ana SayfaÖZEL HABERÖZEL HABER | “Emre Yüksel, Semih Yalçın’ın değil Ülkü Ocakları Genel...

ÖZEL HABER | “Emre Yüksel, Semih Yalçın’ın değil Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın özel kalem müdürü”

Basında, Sinan Ateş suikastı soruşturmasında gözaltına alınan Emre Yüksel’in MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın özel kalem müdürü olduğu bilgisi yer aldı. Semih Yalçın, Emre Yüksel’in özel kalem müdürü olduğu iddiasını yalanladı. Serbestiyet’in MHP kaynaklarından edindiği bilgiye göre Emre Yüksel, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın özel kalem müdürü olarak görev yapıyor.

Ülkü Ocakları eski genel başkanı Sinan Ateş suikastı soruşturmasında dün (25 Ocak) gözaltına alınan üç kişiden biri olan Emre Yüksel, basında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın özel kalem müdürü olarak sunuldu.

Emre Yüksel’in kendisinin özel kalem müdürü olduğunu yalanlayan Yalçın, aynı zamanda “MHP Genel Merkezi veya TBMM MHP Grubu’nda da herhangi bir sıfatla Emre Yüksel isimli bir çalışanımız olmamıştır” açıklaması yaptı.

Serbestiyet’in MHP’ye yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre Emre Yüksel, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın özel kalem müdürü olarak görev yapıyor.

Ahmet Yiğit Yıldırım, Temmuz 2020’de Sinan Ateş’in görevden alınması üzerine Ülkü Ocakları genel başkanı olmuştu.

Ahmet Yiğit Yıldırım’ın göreve başlamasının ardından Ülkü Ocakları genel başkan yardımcılığına getirilen Emre Yüksel yakın zamanda Ülkü Ocakları genel başkanlığı özel kalem müdürü olarak görev yapmaya başladı.

Emre Yüksel, Ahmet Yiğit Yıldırım’ın Ülkü Ocakları İstanbul il başkanlığı döneminde de kendisiyle beraber hareket eden isimlerden biri olarak biliniyor.

Haberler üzerine sosyal medya hesaplarını kapattı

Hakkında çıkan gözaltına alındığı haberleri üzerine Emre Yüksel’in kullandığı Twitter, Instagram ve Facebook’taki hesapları kapatıldı.

Üç sosyal medya platformunda da “mimaremreyüksel” kullanıcı adını kullanan Emre Yüksel’in hesaplarına tıklandığında içeriklere ulaşılamadığı yazıyor.

https://www.facebook.com/mimaremreyuksel

https://twitter.com/mimaremreyuksel

https://www.instagram.com/mimaremreyuksel/

Emre Yüksel, bu hesaplarının tümünde kendisini Ülkü Ocakları genel başkan yardımcısı olarak tanıtıyordu.

Emre Yüksel’in kapattığı Twitter hesabında, 2019’da, o dönem Ülkü Ocakları Genel Başkanı olan Sinan Ateş’e destek verdiği bir tweet’i yer alıyordu.

Sinan Ateş’in, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2019’da Ankara Çubuk’ta bir şehit cenazesi sonrası saldırıya uğradığı olayla ilgili açıklamasını “Bir tehdit de Ülkü Ocaklarından” başlığıyla veren Oda TV’ye tepki gösterdiği paylaşımı halen hesabında duruyor.

Emre Yüksel’in de Sinan Ateş’in paylaşımının altında, kendisine destek vererek “Oda TV Ülkücüler konu olduğunda var olanı anlatmaz” dediği bir mesaj paylaştığı görülüyor.

- Advertisment -